Vi är Framtiden


Vi skapar magi på jobbet!

image

Alla pratar om den, vi formar den!

Allt vi gör handlar om att göra skillnad i människors liv. Vi tror att alla vill känna den där positiva magiska känslan med sitt arbete och när vi får människor att le och känna framtidstro när det är på väg till jobbet har vi lyckats.

Vi gör skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. När vi får människor att växa och utvecklas i sitt arbete uppstår magi som gynnar både individen och arbetsplatsen.

Vi har ingen respekt för status quo, innovation och utveckling ligger i vårt DNA. Med kunskap och nyfikenhet flyttar vi fram gränser och söker ständigt nya vägar för att alla ska våga och få energi att ta steget mot sitt drömjobb. Omöjligt är ingenting och framåt är den enda riktningen vi känner till. Framåt mot en enklare jobbsökarresa och en utvecklande och rolig vardag på arbetet för fler människor.

Vi finns för att alla som går till jobbet på måndag morgon ska få uppleva magi på jobbet!

Våra kontor

Vi har 7 lokala kontor som hjälper människor till jobb i hela Sverige.

Framtidens hållbarhetsrapport

Klimatförändringarna på jorden innebär stora konsekvenser för både natur och samhälle. Eftersom vi genom lika aktiviteter påverkar klimatet har vi också möjlighet att begränsa de negativa effekterna.

Vi på Framtiden vill ta ansvar för det avtryck och den inverkan vi har på klimatet och vår omvärld. Läs mer i vår hållbarhetsrapport.

Ladda ner rapporten

Framtidens klimatrapport

Klimatförändringarna på jorden innebär stora konsekvenser för både natur och samhälle. Eftersom vi genom lika aktiviteter påverkar klimatet har vi också möjlighet att begränsa de negativa effekterna. Är du ny inom ämnet rekommenderar vi vår artikel om Klimatneutraliet

Vi på Framtiden AB vill ta ansvar för det avtryck och den inverkan vi har på klimatet och vår omvärld. Läs mer i vår klimatrapport.

Ladda ner rapporten

Vill du ha hjälp att hitta personal?

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.