Rekryteringsföretag Stockholm


I Stockholm hittar du vårt kontor på Warfvinges väg 33. Närmaste tunnelbanehållplats är Stadshagen, som ligger längs den blåa linjen mot Akalla eller Hjulsta.

Rekrytering Stockholm

Allt vi på Framtiden gör handlar om att göra skillnad i människors liv. Som ett rekryteringsföretag i Stockholm tror vi att alla vill känna den där positiva magiska känsla med sitt arbete.

Behöver du hjälp med en rekrytering i Stockholm eller letar efter en ny samarbetspartner? Ta kontakt med vårt kontor i Stockholm så hjälper vi dig! Du fyller enklast i formuläret nedan eller ringer direkt till vår kundservice.

Vi finns här för dig

0200 – 26 26 11

Warfvinges väg 33
112 51 Stockholm

image

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med kontoret i Stockholm fyller du enklast i formuläret nedan eller ringer vår kundservice så hjälper vi dig.

Öppettider:

Måndag – Torsdag
09:00 – 16:00

Fredag
09:00 – 15:00

Lunchstängt:

11:30 – 12:30

Kontakta oss för rekrytering i Stockholm

Framtiden är ett rekryteringsföretag i Stockholm som tror på kraften av långsiktiga relationer. Genom en stor delaktighet och ett prestigelöst arbetsklimat hjälper vi dig att med rekryteringar inom områden som; IT & Teknik, Lager & Industri, Kontor samt Ekonomi & Finans. Som din partner hjälper vi dig under hela rekryteringsprocessen, från behovsanalys och kravspecifikation till val av kandidat och uppföljning. Vi arbetar aktivt med att uppnå en jämställd arbetsplats och vårt fokus kommer alltid vara att hitta rätt person med rätt kompetenser oberoende av kön.

image

Ta hjälp av ett rekryteringsföretag i Stockholm

Strax intill Stadshagen på Kungsholmen ligger vårt Stockholmskontor. Välkommen till oss på Warfvinges väg 33 så bjuder vi på en kopp kaffe och berättar gärna mer om vårt rekryteringsföretag. Stockholm är vår hemmaplan och du är alltid välkommen att höra av dig till oss så kan vi hjälpa dig att hitta ditt drömjobb eller nästa medarbetare.

image

Genom att välja Framtiden som rekryteringspartner får du ta del av:

  • Ett auktoriserat rekryteringsföretag i Stockholm med innovation och utveckling i sitt DNA
  • Vårt mål är att göra skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega
  • Vi finns för att alla som går till jobbet på måndag morgon ska få uppleva magi på jobbet!
  • Med kunskap och nyfikenhet flyttar vi fram gränser och söker ständigt nya vägar för att alla ska våga och få energi att ta steget mot sitt drömjobb
image

Rekryteringsföretag i Sverige

Framtiden AB grundades 2004 och är ett auktoriserat rekryteringsföretag. Vi hjälper företag med rekrytering i hela Sverige med kontor i 7 olika städer. Vi hjälper i genomsnitt ca 1500 personer till ett nytt jobb varje år. Vi utför både uppdrag med krav på utbildning och uppdrag där ingen utbildning krävs.

image

Jämställdhet på Framtiden

Framtiden jobbar kontinuerligt med att vara en jämställd arbetsgivare där arbetssökarens kompetens står i fokus. Genom att regelbundet jämföra löner i Svenskt näringsliv jobbar vi proaktivt med att hitta och hantera risker för diskriminering. Bedömning av faktorer som påverkar lönen ska ske på så objektiva grunder som möjligt och givetvis vara helt fri från diskriminering. Män och kvinnors löner och eventuella löneskillnader däremellan undersöks årligen genom vår lönekartläggning.

Vill du ha hjälp att hitta personal?

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.