Välkommen till vårt kontor i Stockholm

Rekryteringsföretag Stockholm

Rekrytering Stockholm

Allt vi på Framtiden gör handlar om att göra skillnad i människors liv. Som ett rekryteringsföretag i Stockholm tror att alla vill känna den där positiva magiska känsla med sitt arbete.

 

Behöver du hjälp med en rekrytering i Stockholm eller letar efter en ny samarbetspartner? Ta kontakt med vårt kontor i Stockholm så hjälper vi dig! Du fyller enklast i formuläret nedan eller ringer direkt till vår kundservice.

 

 

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med kontoret i Stockholm fyller du enklast i formuläret nedan eller ringer vår kundservice så hjälper vi dig.

Telefon

0200 - 26 26 11

Öppettider Måndag-fredag

09.00 - 16.00

Lunchstängt

12.00 - 13.00

Adress

Warfvinges väg 31
112 51 Stockholm

Gäller det jobb?

Om det gäller interna tjänster eller några andra av våra jobbannonser vänligen använd vårt system för ansökningar. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Kontakta oss

Undrar du något? Tveka inte på att höra av dig!

Söker du personal?

Jag godkänner användarvillkoren Läs mer och att Framtiden AB behandlar mina personuppgifter enligt integritetsskyddspolicyn Läs mer

Kontakta oss för rekrytering i Stockholm

Framtiden är ett rekryteringsföretag i Stockholm som tror på kraften av långsiktiga relationer. Genom en stor delaktighet och ett prestigelöst arbetsklimat hjälper vi dig att med rekryteringar inom områden som; IT & Teknik, Lager & Industri, Kontor samt Ekonomi & Finans. Som din partner hjälper vi dig under hela rekryteringsprocessen, från behovsanalys och kravspecifikation till val av kandidat och uppföljning. Vi arbetar aktivt med att uppnå en jämställd arbetsplats och vårt fokus kommer alltid vara att hitta rätt person med rätt kompetenser oberoende av kön.

Strax intill Stadshagen på Kungsholmen ligger vårt Stockholmskontor. Välkommen till oss på Warfvinges väg 31 så bjuder vi på en kopp kaffe och berättar gärna mer om vårt rekryteringsföretag. Stockholm är vår hemmaplan och du är alltid välkommen att höra av dig till oss så kan vi hjälpa dig att hitta ditt drömjobb eller nästa medarbetare.

Om du väljer Framtiden som rekryteringspartner kommer du få ta del av:

  • Ett auktoriserat rekryteringsföretag i Stockholm med ingen respekt för status quo, där innovation och utveckling ligger i vårt DNA.
  • Vårt mål är att göra skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega
  • Vi finns för att alla som ställer larmet en söndagskväll, ska känna… “Äntligen måndag!”
  • Med kunskap och nyfikenhet flyttar vi fram gränser och söker ständigt nya vägar för att alla ska våga och få energi att ta steget mot sitt drömjobb

Rekryteringsföretag i Sverige

Vi finns där för dig som precis har tagit examen. För dig som vill ta nästa steg i karriären. För dig som är chef och söker en ny härlig kollega. Vi strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering med målet att göra skillnad i människors liv. Självklart har vi kontor i flera andra orter, eftersom kontakten till våra kollegor och samarbetspartner är så pass viktig. Genom våra kontor har vi en närhet i flera av Sveriges största städer och våra kollegor på plats har hög kompetens och ett driv att hitta lokala talanger. Du hittar vårt rekryteringsföretag i följande städer.

Våra kontor

Talangprogram

utbildas och lär sig företagets verksamhet från grunden med hjälp av oss som rekryteringsföretag. Stockholm och en extremt konkurrenskraftig marknad och vi vill ge talanger möjligheten att utöka sitt sociala och professionella nätverk genom vårt samarbete mer er som företag. Under talangprogrammet för konsulterna variera mellan praktiskt arbete, utbildningar och andra kompetenshöjande aktiviteter, I dagsläget har vi aktiva samarbeten med AFRY och Husqvarna. Läs mer Framtidens talangprogram