Rekryteringsföretag Malmö


I Malmö hittar du vårt kontor på Djäknegatan 16. Välkommen!

Rekrytering Malmö

Vi har ingen respekt för status quo, innovation och utveckling ligger i vårt DNA. Med kunskap och nyfikenhet flyttar vi fram gränser och söker ständigt nya vägar för att alla ska våga och få energi att ta steget mot sitt drömjobb.

Ta kontakt med kontoret i Malmö om du behöver hjälp med en rekrytering. Malmö erbjuder en intressant arbetsmarknad som vi hjälper dig navigera. För att kontakta oss fyller du enklast i formuläret nedan eller ringer vår kundservice så hjälper vi dig.

Vi finns här för dig

0200 – 26 26 11

Djäknegatan 16 211 35 Malmö

image

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med kontoret i Malmö fyller du enklast i formuläret nedan eller ringer vår kundservice så hjälper vi dig.

Öppettider:

Måndag – Torsdag
09:00 – 16:00

Fredag
09:00 – 15:00

Lunchstängt:

11:30 – 12:30

Ta hjälp av ett rekryteringsföretag i Malmö

Vi på Framtiden är stolta över att jobba med att hitta Sveriges nya talanger vare sig det är inom Kontor, IT & Teknik, Lager & Industri eller Ekonomi & Finans. Vårt mål kommer alltid att vara att hjälpa er både som partner och rekryteringsföretag. Malmö är en spännande stad med stora utvecklingsmöjligheter där Framtiden strävar mot att hjälpa företag utvecklas i samma takt.

image

Ta hjälp av ett rekryteringsföretag i Malmö

Centralt i Malmö hittar ni oss i nyrenoverade lokaler, närmare bestämt på Djäknegatan 16 finns vårt rekryteringsföretag. Malmö är bara en av flera städer som Framtiden är aktiv inom, välkommen upp på en kopp kaffe så berättar vi gärna mer. Är du i behov av bemanning eller rekrytering av personal i Malmö? Då är du välkommen att höra av dig till oss!

image

Genom att välja Framtiden som rekryteringspartner får du ta del av:

  • Ett auktoriserat rekryteringsföretag i Malmö med innovation och utveckling i sitt DNA
  • Vårt mål är att göra skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega
  • Vi finns för att alla som ställer larmet en söndagskväll, ska känna… “Äntligen måndag!”
  • Med kunskap och nyfikenhet flyttar vi fram gränser och söker ständigt nya vägar för att alla ska våga och få energi att ta steget mot sitt drömjobb
image

Rekryteringsföretag i Sverige

Sedan Framtiden grundades 2004 har vi nu kontor i sju olika städer. Bland dessa är Malmö vårt sydligaste kontor. Framtiden rekryterar i cirka 1100 personer varje år och vi har en stor CV-bank. Vi utför rekryteringar både på uppdrag med krav på utbildning och uppdrag där ingen utbildning krävs.

image

Jämställdhet på Framtiden

Framtiden jobbar kontinuerligt med att vara en jämställd arbetsgivare där arbetssökarens kompetens står i fokus. Genom att regelbundet jämföra löner i Svenskt näringsliv jobbar vi proaktivt med att hitta och hantera risker för diskriminering. Bedömning av faktorer som påverkar lönen ska ske på så objektiva grunder som möjligt och givetvis vara helt fri från diskriminering. Män och kvinnors löner och eventuella löneskillnader däremellan undersöks årligen genom vår lönekartläggning.

Vill du ha hjälp att hitta personal?

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.