Välkommen till vårt kontor i Malmö

Rekryteringsföretag Malmö

Rekrytering Malmö

Vi har ingen respekt för status quo, innovation och utveckling ligger i vårt DNA. Med kunskap och nyfikenhet flyttar vi fram gränser och söker ständigt nya vägar för att alla ska våga och få energi att ta steget mot sitt drömjobb.

 

Ta kontakt med kontoret i Malmö om du behöver hjälp med en rekrytering. Malmö erbjuder en intressant arbetsmarknad som vi hjälper dig navigera. För att kontakta oss fyller du enklast i formuläret nedan eller ringer vår kundservice så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med kontoret i Malmö fyller du enklast i formuläret nedan eller ringer vår kundservice så hjälper vi dig.

Telefon

0200 - 26 26 11

Öppettider Måndag-fredag

09.00 - 16.00

Lunchstängt

12.00 - 13.00

Adress

Djäknegatan 16
211 35 Malmö

Gäller det jobb?

Om det gäller interna tjänster eller några andra av våra jobbannonser vänligen använd vårt system för ansökningar. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Kontakta oss

Undrar du något? Tveka inte på att höra av dig!

Söker du personal?

Jag godkänner användarvillkoren Läs mer och att Framtiden AB behandlar mina personuppgifter enligt integritetsskyddspolicyn Läs mer

Ta hjälp av ett rekryteringsföretag i Malmö

Vi på Framtiden är stolta över att jobba med att hitta Sveriges nya talanger vare sig det är inom Kontor, IT & TeknikLager & Industri eller Ekonomi & Finans. Vårt mål kommer alltid att vara att hjälpa er både som partner och rekryteringsföretag. Malmö är en spännande stad med stora utvecklingsmöjligheter där Framtiden strävar mot att hjälpa företag utvecklas i samma takt.

Centralt i Malmö hittar ni oss i nyrenoverade lokaler, närmare bestämt på Djäknegatan 16 finns vårt rekryteringsföretag. Malmö är bara en av flera städer som Framtiden är aktiv inom, välkommen upp på en kopp kaffe så berättar vi gärna mer. Är du i behov av bemanning eller rekrytering av personal i Malmö? Då är du välkommen att höra av dig till oss!

Om du som företag i Malmö väljer Framtiden som ditt rekryteringsföretag får du ta del av:

  • Ett auktoriserat rekryteringsföretag i Malmö med ingen respekt för status quo, där innovation och utveckling ligger i vårt DNA.
  • Vårt mål är att göra skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega
  • Vi finns för att alla som ställer larmet en söndagskväll, ska känna… “Äntligen måndag!”
  • Med kunskap och nyfikenhet flyttar vi fram gränser och söker ständigt nya vägar för att alla ska våga och få energi att ta steget mot sitt drömjobb

Rekryteringsföretag i Sverige

Malmö är vårt sydligaste kontor och ligger närmast resten av Europa. Sedan Framtiden grundades 2004 har vi nu kontor i sju olika städer. Framtiden rekryterar i cirka 1100 personer varje år och vi har en stor CV-bank. Vi utför rekryteringar både på uppdrag med krav på utbildning och uppdrag där ingen utbildning krävs.

Våra kontor

Talangprogram

Som en del av vår rekryteringsprocess ger vi talanger möjlighet till ett mentorskap på plats hos företagen där du utbildas och lär sig företagets verksamhet från grunden med hjälp av oss som rekryteringsföretag. Stockholm och en extremt konkurrenskraftig marknad och vi vill ge talanger möjligheten att utöka sitt sociala och professionella nätverk genom vårt samarbete mer er som företag. Under talangprogrammet för konsulterna variera mellan praktiskt arbete, utbildningar och andra kompetenshöjande aktiviteter, I dagsläget har vi aktiva samarbeten med AFRY och Husqvarna. Läs mer Framtidens talangprogram.