Framtidens Talangprogram


En trygg och utvecklande start på karriären!

Gör dig själv en tjänst och kickstarta din karriär i Framtidens talangprogram!

När du som talang genomför Framtidens talangprogram får du en unik möjlighet att lära dig företagets verksamhet från grunden. På så vis kan du bredda ditt kunskapsområde, ta klivet mot att bli företagets nästa specialist, samt utöka ditt sociala och professionella nätverk. 

Under programmets gång kommer du, tillsammans med andra talanger, få mentorskap och utbildningar som är skräddarsydda för just din personliga utveckling och karriär.

Aktuella talangprogram

Varför gå ett talangprogram

Mjukstarta karriären

Talangprogrammet skapar förutsättningar för dig att trivas och förstå vad som förväntas av dig i starten av din karriär. Under programmet får du coachning av oss på Framtiden kring konflikthantering, problemlösning och stöd som ny på arbetsplatsen.

Utbildning och
coaching

Våra talangprogram innehåller undervisning både inom soft och hardskills. Målet är inte bara att få jobbet, målet är att du ska trivas och växa i den roll och på den arbetsplatsen där du är.

Gemenskap

Som talang startar du din karriär tillsammans med andra personer i samma stadie i karriären. Med aktiviteter kopplat till programmet skapar vi förutsättningar för gemenskap & internt nätverk. Det är skönt att känna att man inte är ensam som ny på jobbet.

Ett program att utvecklas inom

”Genom mitt arbete här på Husqvarna lär jag mig nya saker varje dag. Jag trivs väldigt bra med teamet som jag jobbar med och människorna här”. 

Jonna – Talangprogram, Husqvarna Group

En trygg och utvecklande start

”Att gå talangprogrammet är en riktigt bra start, speciellt när det gäller den praktiska utvecklingen. Sen får man också den hjälper man söker och den rådgivningen man verkligen behöver i början av karriären.”

Fadi Shamoun – Talangprogram, AFRY

Framtidens talangprogram


Vårt talangprogram ger dig som ny i branschen en trygg start i karriären. Vi lägger stor vikt vid att skapa en gemenskap där du naturligt kan knyta kontakter – både genom utbildningsdagar och aktiviteter med din talangprogramsgrupp, samt med erfarna kollegor i ditt vardagliga arbete.

Genom mentorskap och coachning i mjuka värden ger vi dig den vägledning och support du behöver för att lyckas i början av din karriär. Som talang får du tillgång till en dedikerad koordinator som stöttar dig och hjälper dig med frågor längs vägen. Med oss kan du känna dig trygg i starten av din karriär.

Intresseanmälan: Talangprogram

*” anger obligatoriska fält

E-post*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.