Välkommen till vårt kontor i Karlstad

Rekryteringsföretag Karlstad

Rekrytering Karlstad

Är du i behov av ett rekryteringsföretag i Karlstad? Då är du välkommen att höra av dig till oss! Framtiden levererar talanger i världsklass och det har vi gjort sedan starten 2004. Granne med Wermland Operan och Våxnäsparken finns vårt kontor i Karlstad. Välkommen till oss på Våxnäsgatan 4 så bjuder vi på en kopp kaffe och berättar gärna mer.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med kontoret i Karlstad fyller du enklast i formuläret nedan eller ringer vår kundservice så hjälper vi dig.

Telefon

0200 - 26 26 11

Öppettider Måndag-fredag

09.00 - 16.00

Lunchstängt

12.00 - 13.00

Adress

Våxnäsgatan 2
653 40 Karlstad

Gäller det jobb?

Om det gäller interna tjänster eller några andra av våra jobbannonser vänligen använd vårt system för ansökningar. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Kontakta oss

Undrar du något? Tveka inte på att höra av dig!

Söker du personal?

Jag godkänner användarvillkoren Läs mer och att Framtiden AB behandlar mina personuppgifter enligt integritetsskyddspolicyn Läs mer

Sök personal i Karlstad

Behöver du förstärka företaget med en ny talang eller söker du en nyutexaminerad med spetskompetens? Framtiden är ett bemanningsföretag i Karlstad som är specialister på uthyrning och rekrytering av talanger. Vi strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering.

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom IT och teknik, ekonomi och finans, kontor, lager och industri. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs.

Framtiden AB grundades 2004 och är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Vi har en stor CV-bank och sätter i snitt 1100 personer i arbete varje år.

Framtiden är Ert bemanningsföretag i Karlstad. Välkommen att kontakta oss för mer information.