Rekryteringsföretag Karlstad


I Karlstad hittar du vårt kontor på Lagergrens gata 4 med gångavstånd från centralstationen. Välkommen!

Rekrytering Karlstad

Är du i behov av ett rekryteringsföretag i Karlstad? Då är du välkommen att höra av dig till oss! Framtiden levererar talanger i världsklass och det har vi gjort sedan starten 2004.

Har du vägarna förbi är du välkommen in på en kopp kaffe så berättar vi gärna mer om rekrytering och om att hitta rätt arbetsplats. Är du i behov av rekrytering av personal och behöver hjälp av ett rekryteringsföretag i Karlstad?

Vi finns här för dig

0200 – 26 26 11

Lagergrens gata 4
652 14 Karlstad

image

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med kontoret i Karlstad fyller du enklast i formuläret nedan eller ringer vår kundservice så hjälper vi dig.

Öppettider:

Måndag – Torsdag
09:00 – 16:00

Fredag
09:00 – 15:00

Lunchstängt:

11:30 – 12:30

Vi hjälper dig med rekrytering i Karlstad

Behöver du förstärka företaget med en ny talang eller söker du en nyutexaminerad med spetskompetens? Framtiden är ett bemanningsföretag i Karlstad som är specialister på uthyrning och rekrytering av talanger. Vi strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering och erbjuder våra tjänster inom följande områden: Teknik, It, Ekonomi, Kontor, Logistik, HR, Marknadsföring, Sälj, Industri.

image

Ta hjälp av ett rekryteringsföretag i Karlstad

Vårt mål är att erbjuda stor delaktighet och korta beslutsvägar för våra samarbetspartner. Våra fokusområden är framför allt inom: IT & teknik, ekonomi & finans, kontor samt lager och industri. På Framtiden strävar vi alltid efter att göra skillnad i människors liv. Vi vill skapa en framtidstro hos alla vi arbetar med genom att hjälpa rätt individ till rätt tjänst.

image

Genom att välja Framtiden som rekryteringspartner får du ta del av:

  • Ett auktoriserat rekryteringsföretag i Karlstad med innovation och utveckling i sitt DNA
  • Vårt mål är att göra skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega
  • Vi finns för att alla som går till jobbet på måndag morgon ska få uppleva magi på jobbet!
  • Med kunskap och nyfikenhet flyttar vi fram gränser och söker ständigt nya vägar för att alla ska våga och få energi att ta steget mot sitt drömjobb
image

Rekryteringsföretag i Sverige

Framtiden AB grundades 2004 och är ett auktoriserat rekryteringsföretag. Vi hjälper företag med rekrytering i hela Sverige med kontor i 7 olika städer. Vi hjälper i genomsnitt ca 1500 personer till ett nytt jobb varje år. Vi utför både uppdrag med krav på utbildning och uppdrag där ingen utbildning krävs.

image

Jämställdhet på Framtiden

Framtiden jobbar kontinuerligt med att vara en jämställd arbetsgivare där arbetssökarens kompetens står i fokus. Genom att regelbundet jämföra löner i Svenskt näringsliv jobbar vi proaktivt med att hitta och hantera risker för diskriminering. Bedömning av faktorer som påverkar lönen ska ske på så objektiva grunder som möjligt och givetvis vara helt fri från diskriminering. Män och kvinnors löner och eventuella löneskillnader däremellan undersöks årligen genom vår lönekartläggning.

Vill du ha hjälp att hitta personal?

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.