Välkommen till vårt kontor i Göteborg

Rekryteringsföretag Göteborg

Rekrytering Göteborg

Framtiden finns där dig som precis har tagit examen. För dig som vill ta nästa steg i karriären. För dig som är chef och söker en ny härlig kollega. För bolaget med höga framtidsvisioner. För dig som är på väg tillbaka efter en sjukskrivning och vill känna arbetsglädje igen.

 

Behöver du hjälp att hitta din nästa kollega eller är intresserad av att hitta en långsiktig rekryteringspartner? Kontakta oss på Framtiden via formuläret nedan eller genom att ringa direkt till vår kundservice så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med kontoret i Göteborg fyller du enklast i formuläret nedan eller ringer vår kundservice så hjälper vi dig.

Telefon

0200 - 26 26 11

Öppettider Måndag-fredag

09.00 - 16.00

Lunchstängt

12.00 - 13.00

Adress

Vädursgatan 5
412 50 Göteborg

Gäller det jobb?

Om det gäller interna tjänster eller några andra av våra jobbannonser vänligen använd vårt system för ansökningar. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Kontakta oss

Undrar du något? Tveka inte på att höra av dig!

Söker du personal?

Jag godkänner användarvillkoren Läs mer och att Framtiden AB behandlar mina personuppgifter enligt integritetsskyddspolicyn Läs mer

Ta hjälp av ett rekryteringsföretag i Göteborg

Framtiden strävar alltid mot att uppnå 100% nöjda kunder och konsulter och att utvecklas som rekryteringsföretag. Göteborg erbjuder många attraktiva möjligheter och vi vill spegla det på vårt kontor genom korta beslutsvägar och stort utrymme för engagemang. Vårt mål är att hjälpa dig hitta rätt individ för ert företag och vi fokuserar framför allt på områdena; Kontor, IT & Teknik, Lager & Industri samt Ekonomi & Finans. Om du väljer framtiden som partner får du ett auktoriserat rekryteringsföretag med duktiga kollegor och en stark gemenskap som konstant strävar mot att blir bättre. 

Bara en frispark från Ullevi hittar ni kontoret för vårt rekryteringsföretag i Göteborg. Välkommen till oss på Vädursgatan 5 så bjuder vi på en kopp kaffe och berättar gärna mer om oss. Är du i behov av rekrytering av personal eller letar du efter ditt drömjobb i Göteborg? Då är du välkommen att höra av dig till oss!

Om du väljer Framtiden som rekryteringspartner kommer du få ta del av:

 • Ett auktoriserat rekryteringsföretag i Göteborg med ingen respekt för status quo, där innovation och utveckling ligger i vårt DNA.
 • Vårt mål är att göra skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega
 • Vi finns för att alla som ställer larmet en söndagskväll, ska känna… “Äntligen måndag!”
 • Med kunskap och nyfikenhet flyttar vi fram gränser och söker ständigt nya vägar för att alla ska våga och få energi att ta steget mot sitt drömjobb

Rekryteringsföretag i Sverige

Vi jobbar inte bara med rekrytering i Göteborg utan är även aktiva inom stora delar av Sverige. Genom att ha kontor i några av Sveriges största städer kan vi erbjuda korta beslutsvägar och en god kännedom om lokala företag. På så vis kan vi enklare och snabbare sättas oss in och förstå era behov. Framtiden har i dag kontor i följande städer.

Våra kontor

Vår process

Vår rekryteringsprocess består av sju steg och är utformade för att förstå ert företagsbehov och hitta rätt kandidat för er.

 1. Behovsanalys & Tidsplan
 2. Kravspecifikation
 3. Annonsering & Sökning
 4. Urval, Intervjuer & Referenstagning
 5. Presentation & Val av kandidat
 6. Start av uppdrag
 7. Uppföljning

Från första dagen din konsult börjar hos er är vårt mål att ni efter hyresperioden vill ta över anställningen från oss. Läs mer om varje steg i vår rekryteringsprocess här