Rekryteringsföretag Göteborg


Välkommen att besöka vårt kontor på Vädursgatan 5. Vi träffas gärna över en kopp kaffe och pratar rekrytering och jobbsökande.

Rekrytering Göteborg

Framtiden finns där dig som precis har tagit examen. För dig som vill ta nästa steg i karriären. För dig som är chef och söker en ny härlig kollega. För bolaget med höga framtidsvisioner. För dig som är på väg tillbaka efter en sjukskrivning och vill känna arbetsglädje igen.

Behöver du hjälp att hitta din nästa kollega eller är intresserad av att hitta en långsiktig rekryteringspartner? Kontakta oss på Framtiden via formuläret nedan eller genom att ringa direkt till vår kundservice så hjälper vi dig!

image

Vi rekryterar era specialister

Göteborg är en stad som växer snabbt inom teknik och utveckling tack vare bland annat Chalmers och alla de tekniskt avancerade företagen i området som lockar till sig talanger från alla Sveriges hörn. Framtiden är ett rekryteringsföretag i Göteborg som arbetar för att matcha dessa företag med de rätta kompetenserna och sköter till exempel rekrytering av ingenjörer, med talangprogram som riktas mot nyexaminerade ingenjörsstudenter. Du kan även kontakta oss för rekrytering inom industri eller teknik och IT-rekrytering.

Vi finns här för dig

0200 – 26 26 11

Vädursgatan 5
412 50 Göteborg

image

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med kontoret i Göteborg fyller du enklast i formuläret nedan eller ringer vår kundservice så hjälper vi dig.

Öppettider:

Måndag – Torsdag
09:00 – 16:00

Fredag
09:00 – 15:00

Lunchstängt:

11:30 – 12:30

Vi hjälper dig med rekrytering i Göteborg

Framtiden strävar alltid mot att uppnå 100% nöjda kunder och konsulter och att utvecklas som rekryteringsföretag. Göteborg erbjuder många attraktiva möjligheter och vi vill spegla det på vårt kontor genom korta beslutsvägar och stort utrymme för engagemang. Vårt mål är att hjälpa dig hitta rätt individ för ert företag och vi fokuserar framför allt på områdena; Kontor, IT & Teknik, Lager & Industri samt Ekonomi & Finans. Om du väljer framtiden som partner får du ett auktoriserat rekryteringsföretag med duktiga kollegor och en stark gemenskap som konstant strävar mot att blir bättre. 

image

Ta hjälp av ett rekryteringsföretag i Göteborg

Bara en frispark från Ullevi hittar ni kontoret för vårt rekryteringsföretag i Göteborg. Välkommen till oss på Vädursgatan 5 så bjuder vi på en kopp kaffe och berättar gärna mer om oss. Är du i behov av rekrytering av personal eller letar du efter ditt drömjobb i Göteborg? Då är du välkommen att höra av dig till oss!

image

Genom att välja Framtiden som rekryteringspartner får du ta del av:

  • Ett auktoriserat rekryteringsföretag i Göteborg med innovation och utveckling i sitt DNA.
  • Vårt mål är att göra skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega
  • Vi finns för att alla som ställer larmet en söndagskväll, ska känna… “Äntligen måndag!”
  • Med kunskap och nyfikenhet flyttar vi fram gränser och söker ständigt nya vägar för att alla ska våga och få energi att ta steget mot sitt drömjobb
image

Rekryteringsföretag i Sverige

Framtiden AB grundades 2004 och är ett auktoriserat rekryteringsföretag. Vi hjälper företag med rekrytering i hela Sverige med kontor i 7 olika städer. Vi hjälper i genomsnitt ca 1500 personer till ett nytt jobb varje år. Vi utför både uppdrag med krav på utbildning och uppdrag där ingen utbildning krävs.

image

Jämställdhet på Framtiden

Framtiden jobbar kontinuerligt med att vara en jämställd arbetsgivare där arbetssökarens kompetens står i fokus. Genom att regelbundet jämföra löner i Svenskt näringsliv jobbar vi proaktivt med att hitta och hantera risker för diskriminering. Bedömning av faktorer som påverkar lönen ska ske på så objektiva grunder som möjligt och givetvis vara helt fri från diskriminering. Män och kvinnors löner och eventuella löneskillnader däremellan undersöks årligen genom vår lönekartläggning.

Vill du ha hjälp att hitta personal?

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.