Välkommen till vårt kontor i Örebro

Rekryteringsföretag Örebro

Rekrytering Örebro

Vid Hjälmarens västra kant hittar ni oss i mysiga Örebro på Trädgårdsgatan 12. Kontoret är inte bemannat alla dagar, välkommen att boka in ett möte med ett engagerat rekryteringsföretag i Örebro genom att kontakta oss så bjuder vi på en kopp kaffe och berättar gärna mer.

 

Behöver du hjälp att hitta din nästa kollega eller är intresserad av att hitta en långsiktig rekryteringspartner eller behöver du komma i kontakt med ett rekryteringsföretag i Örebro av andra skäl? Kontakta oss på Framtiden vi formuläret nedan eller genom att ringa direkt till vår kundservice så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med kontoret i Örebro fyller du enklast i formuläret nedan eller ringer vår kundservice så hjälper vi dig.

Telefon

0200 - 26 26 11

Öppettider Måndag-fredag

09.00 - 16.00

Lunchstängt

12.00 - 13.00

Adress

Trädgårdsgatan 12
702 12 Örebro

Gäller det jobb?

Om det gäller interna tjänster eller några andra av våra jobbannonser vänligen använd vårt system för ansökningar. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Kontakta oss

Undrar du något? Tveka inte på att höra av dig!

Söker du personal?

Jag godkänner användarvillkoren Läs mer och att Framtiden AB behandlar mina personuppgifter enligt integritetsskyddspolicyn Läs mer

Ta hjälp av ett rekryteringsföretag i Örebro

Framtiden strävar alltid mot att uppnå 100% nöjda kunder och konsulter och att utvecklas som rekryteringsföretag. Örebro är en stad med stor variation och kreativa individer och vi vill spegla det på vårt kontor genom korta beslutsvägar och stort utrymme för engagemang. Vårt mål är att hjälpa dig hitta rätt individ för ert företag och vi fokuserar framför allt på områdena; Kontor, IT & Teknik, Lager & Industri samt Ekonomi & Finans. Om du väljer framtiden som partner får du ett auktoriserat rekryteringsföretag med duktiga kollegor och en stark gemenskap som konstant strävar mot att blir bättre. 

Vid Hjälmarens västra kant hittar ni oss i mysiga Örebro på Trädgårdsgatan 12. Kontoret är inte bemannat alla dagar, välkommen att boka in ett möte med ett engagerat rekryteringsföretag i Örebro genom att kontakta oss så bjuder vi på en kopp kaffe och berättar gärna mer.

Om du väljer Framtiden som rekryteringspartner kommer du få ta del av:

 • Ett auktoriserat rekryteringsföretag i Örebro med ingen respekt för status quo, där innovation och utveckling ligger i vårt DNA.
 • Vårt mål är att göra skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega
 • Vi finns för att alla som ställer larmet en söndagskväll, ska känna… “Äntligen måndag!”
 • Med kunskap och nyfikenhet flyttar vi fram gränser och söker ständigt nya vägar för att alla ska våga och få energi att ta steget mot sitt drömjobb

Rekryteringsföretag i Sverige

Vi finns där för dig som precis har tagit examen. För dig som vill ta nästa steg i karriären. För dig som är chef och söker en ny härlig kollega. Vi strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering med målet att göra skillnad i människors liv. Självklart har vi kontor i flera andra orter utöver Örebro, eftersom kontakten till våra kollegor och samarbetspartner är så pass viktig. Genom våra kontor har vi en närhet i flera av Sveriges största städer och våra kollegor på plats har hög kompetens och ett driv att hitta lokala talanger. Du hittar vårt rekryteringsföretag i följande städer.

Våra kontor

Vår process

Vår rekryteringsprocess består av sju steg och är utformade för att förstå ert företagsbehov och hitta rätt kandidat för er.

 1. Behovsanalys & Tidsplan
 2. Kravspecifikation
 3. Annonsering & Sökning
 4. Urval, Intervjuer & Referenstagning
 5. Presentation & Val av kandidat
 6. Start av uppdrag
 7. Uppföljning

Från första dagen din konsult börjar hos er är vårt mål att ni efter hyresperioden vill ta över anställningen från oss. Läs mer om varje steg i vår rekryteringsprocess.