Rekryteringsföretag Örebro


Får vi hjälpa dig hitta ditt drömjobb, eller din nästa stjärnarbetare?

Rekrytering av talanger i Örebro

Vid Hjälmarens västra kant hittar ni oss i mysiga Örebro på Trädgårdsgatan 12. Kontoret är inte bemannat alla dagar, välkommen att boka in ett möte med ett engagerat rekryteringsföretag i Örebro genom att kontakta oss så bjuder vi på en kopp kaffe och berättar gärna mer.

Behöver du hjälp att hitta din nästa kollega eller är intresserad av att hitta en långsiktig rekryteringspartner eller behöver du komma i kontakt med ett rekryteringsföretag i Örebro av andra skäl? Kontakta oss på Framtiden vi formuläret nedan eller genom att ringa direkt till vår kundservice så hjälper vi dig!

Vi finns här för dig

0200 – 26 26 11

Trädgårdsgatan 12
702 12 Örebro

image

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med kontoret i Örebro fyller du enklast i formuläret nedan eller ringer vår kundservice så hjälper vi dig.

Öppettider:

Måndag – Torsdag
09:00 – 16:00

Fredag
09:00 – 15:00

Lunchstängt:

11:30 – 12:30

Vi hjälper dig med rekrytering i Örebro

Framtiden strävar alltid mot att uppnå 100% nöjda kunder och konsulter och att utvecklas som rekryteringsföretag. Örebro är en stad med stor variation och kreativa individer och vi vill spegla det på vårt kontor genom korta beslutsvägar och stort utrymme för engagemang. Vårt mål är att hjälpa dig hitta rätt individ för ert företag och vi fokuserar framför allt på områdena; Kontor, IT & Teknik, Lager & Industri samt Ekonomi & Finans. Om du väljer framtiden som partner får du ett auktoriserat rekryteringsföretag med duktiga kollegor och en stark gemenskap som konstant strävar mot att blir bättre.

image

Ta hjälp av ett rekryteringsföretag i Örebro

Vid Hjälmarens västra kant hittar ni oss i mysiga Örebro på Trädgårdsgatan 12. Kontoret är inte bemannat alla dagar, välkommen att boka in ett möte med ett engagerat rekryteringsföretag i Örebro genom att kontakta oss så bjuder vi på en kopp kaffe och berättar gärna mer.

image

Genom att välja Framtiden som rekryteringspartner får du ta del av:

  • Ett auktoriserat rekryteringsföretag i Örebro med innovation och utveckling i sitt DNA
  • Vårt mål är att göra skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega
  • Vi finns för att alla som ställer larmet en söndagskväll, ska känna… “Äntligen måndag!”
  • Med kunskap och nyfikenhet flyttar vi fram gränser och söker ständigt nya vägar för att alla ska våga och få energi att ta steget mot sitt drömjobb
image

Rekryteringsföretag i Sverige

Vi finns där för dig som precis har tagit examen. För dig som vill ta nästa steg i karriären. För dig som är chef och söker en ny härlig kollega. Vi strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering med målet att göra skillnad i människors liv. Självklart har vi kontor i flera andra orter utöver Örebro, eftersom kontakten till våra kollegor och samarbetspartner är så pass viktig. Genom våra kontor har vi en närhet i flera av Sveriges största städer och våra kollegor på plats har hög kompetens och ett driv att hitta lokala talanger. Du hittar vårt rekryteringsföretag i följande städer.

image

Jämställdhet på Framtiden

Framtiden jobbar kontinuerligt med att vara en jämställd arbetsgivare där arbetssökarens kompetens står i fokus. Genom att regelbundet jämföra löner i Svenskt näringsliv jobbar vi proaktivt med att hitta och hantera risker för diskriminering. Bedömning av faktorer som påverkar lönen ska ske på så objektiva grunder som möjligt och givetvis vara helt fri från diskriminering. Män och kvinnors löner och eventuella löneskillnader däremellan undersöks årligen genom vår lönekartläggning.

Vill du ha hjälp att hitta personal?

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.