Välkommen till vårt kontor i

Örebro

Personaluthyrning och rekrytering av unga talanger i Örebro

Vid Hjälmarens västra kant hittar ni oss i mysiga Örebro på Trädgårdsgatan 12. Kontoret är inte bemannat alla dagar, välkommen att boka in ett möte genom att kontakta oss så bjuder vi på en kopp kaffe och berättar gärna mer.

Är du i behov av bemanning eller rekrytering av personal i Örebro? Då är du välkommen att höra av dig till oss! Framtiden levererar unga talanger i världsklass och det har vi gjort sedan starten 2004.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med kontoret i Örebro fyller du enklast i formuläret nedan eller ringer vår kundservice så hjälper vi dig.

Telefon

0200 - 26 26 11

Öppettider Måndag-fredag

08.00 - 17.00

Lunchstängt

12.00 - 13.00

Adress

Trädgårdsgatan 12
702 12 Örebro

Gäller det jobb?

Om det gäller interna tjänster eller några andra av våra jobbannonser vänligen använd vårt system för ansökningar. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Service i världsklass

När du kontaktar Framtiden på tel. 0200-26 26 11 så är det någon av dessa personer som tar hand om dig och dina frågor.

Matilda Glanz
Erica Elmqvist
Malin Sjöblom
Jennifer Josefsson

Kontakta oss

Undrar du något? Tveka inte på att höra av dig!

Söker du personal?

Jag godkänner användarvillkoren Läs mer och att Framtiden AB behandlar mina personuppgifter enligt integritetsskyddspolicyn Läs mer

Sök personal i Örebro

Behöver du förstärka företaget med en ny talang eller söker du en nyutexaminerad med spetskompetens? Framtiden är specialister på uthyrning och rekrytering av unga talanger. Vi strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering.

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom IT och teknik, ekonomi och finans, kontor, lager och industri. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs.

Framtiden AB grundades 2004 och är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Vi har en stor CV-bank och sätter i snitt 1500 personer i arbete varje år.