Välkommen till vårt kontor i Linköping

Rekryteringsföretag Linköping

Rekrytering Linköping

Vi har ingen respekt för status quo, innovation och utveckling ligger i vårt DNA. Med kunskap och nyfikenhet flyttar vi fram gränser och söker ständigt nya vägar. När vi får människor att växa och utvecklas i sitt arbete uppstår magi som gynnar både individen och arbetsplatsen.

 

Vill du komma i kontakt med kontoret i Linköping fyller du enklast i formuläret nedan eller ringer vår kundservice så hjälper vi dig med allmänna frågor eller om status i er rekrytering. Linköping är vår hemmaplan så du är alltid välkommen att höra av dig!

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med kontoret i Linköping fyller du enklast i formuläret nedan eller ringer vår kundservice så hjälper vi dig.

Telefon

0200 - 26 26 11

Öppettider Måndag-fredag

09.00 - 16.00

Lunchstängt

12.00 - 13.00

Adress

Kunskapslänken 36
583 30 Linköping

Gäller det jobb?

Om det gäller interna tjänster eller några andra av våra jobbannonser vänligen använd vårt system för ansökningar. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Kontakta oss

Undrar du något? Tveka inte på att höra av dig!

Söker du personal?

Jag godkänner användarvillkoren Läs mer och att Framtiden AB behandlar mina personuppgifter enligt integritetsskyddspolicyn Läs mer

Vi hjälper dig med rekrytering i Linköping

Vi på Framtiden är stolta över vårt jobb att hitta nya talanger vare sig det är inom IT & Teknik, Kontor, Lager & Industri eller Ekonomi & Finans. Vårt mål kommer alltid att vara att hjälpa er både som partner och rekryteringsföretag. Linköping är en stad med högteknologi i världsklass där Framtiden strävar mot att hjälpa företag utvecklas i samma takt och hitta nytänkande lösningar.

Vårt kontor ligger nära universitetsområdet i Linköping, på adressen Kunskapslänken 36 hittar du vårt rekryteringsföretag. Linköping är bara en av flera städer som Framtiden är aktiv inom, du är alltid välkommen upp på en kopp kaffe så berättar vi gärna mer om oss och hur vi kan hjälpa dig. Är du i behov av bemanning eller rekrytering av personal i Linköping? Då är du välkommen att höra av dig till oss!

Om du som företag i Linköping väljer Framtiden som ditt rekryteringsföretag får du ta del av:

  • Ett auktoriserat rekryteringsföretag i Linköping med ingen respekt för status quo, där innovation och utveckling ligger i vårt DNA.
  • Vårt mål är att göra skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega
  • Vi finns för att alla som ställer larmet en söndagskväll, ska känna… “Äntligen måndag!”
  • Med kunskap och nyfikenhet flyttar vi fram gränser och söker ständigt nya vägar för att alla ska våga och få energi att ta steget mot sitt drömjobb

Rekryteringsföretag i Sverige

Framtiden AB grundades 2004 och är ett auktoriserat rekryteringsföretag med rötterna i Jönköping, i Linköping hittar du oss nära Linköpings universitet och Universitetsparken. Vi rekryterar i snitt ca 1100 personer varje år och har en stor CV-bank. Vi utför både uppdrag med krav på utbildning och uppdrag där ingen utbildning krävs.

Våra kontor

Jämställdhet på Framtiden

Framtiden jobbar kontinuerligt med att vara en jämställd arbetsgivare där din kompetens och personlighet står i fokus. Genom att ha regelbundna undersökningar så pushar vi oss själva till att konstant utvecklas och jobba proaktivt med att hitta och hantera risker för diskriminering.

Vår målsättning är att vi ska vara jämställda i alla delar av företaget från ledningsgruppen ner till specialistteam. Läs mer om våra jämställdhetsinitiativ.