Rekryteringsföretag Linköping


I Linköping hittar du vårt kontor i Mjärdevi Center på plan 11. Varmt välkommen!

Rekrytering Linköping

Vi har ingen respekt för status quo, innovation och utveckling ligger i vårt DNA. Med kunskap och nyfikenhet flyttar vi fram gränser och söker ständigt nya vägar. När vi får människor att växa och utvecklas i sitt arbete uppstår magi som gynnar både individen och arbetsplatsen.

Vill du komma i kontakt med kontoret i Linköping fyller du enklast i formuläret nedan eller ringer vår kundservice så hjälper vi dig med allmänna frågor eller om status i er rekrytering. Linköping är vår hemmaplan så du är alltid välkommen att höra av dig!
Vi erbjuder rekrytering inom följande områden: Teknik, It, Ekonomi, Kontor, Logistik, HR, Marknadsföring, Sälj, Industri.

Vi finns här för dig

0200 – 26 26 11

Teknikringen 10
583 30 Linköping

image

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med kontoret i Linköping fyller du enklast i formuläret nedan eller ringer vår kundservice så hjälper vi dig.

Öppettider:

Måndag – Torsdag
09:00 – 16:00

Fredag
09:00 – 15:00

Lunchstängt:

11:30 – 12:30

Vi hjälper dig med rekrytering i Linköping

Vi på Framtiden är stolta över vårt jobb att hitta nya talanger vare sig det är inom IT & Teknik, Kontor, Lager & Industri eller Ekonomi & Finans. Vårt mål kommer alltid att vara att hjälpa er både som partner och rekryteringsföretag. Linköping är en stad med högteknologi i världsklass där Framtiden strävar mot att hjälpa företag utvecklas i samma takt och hitta nytänkande lösningar.

image

Ta hjälp av ett rekryteringsföretag i Linköping

Vårt kontor ligger nära universitetsområdet i Linköping, på adressen Kunskapslänken 36 hittar du vårt rekryteringsföretag. Linköping är bara en av flera städer som Framtiden är aktiv inom, du är alltid välkommen upp på en kopp kaffe så berättar vi gärna mer om oss och hur vi kan hjälpa dig. Är du i behov av bemanning eller rekrytering av personal i Linköping? Då är du välkommen att höra av dig till oss!

image

Genom att välja Framtiden som rekryteringspartner får du ta del av:

  • Ett auktoriserat rekryteringsföretag i Linköping med innovation och utveckling i sitt DNA
  • Vårt mål är att göra skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega
  • Vi finns för att alla som går till jobbet på måndag morgon ska få uppleva magi på jobbet!
  • Med kunskap och nyfikenhet flyttar vi fram gränser och söker ständigt nya vägar för att alla ska våga och få energi att ta steget mot sitt drömjobb
image

Rekryteringsföretag i Sverige

Framtiden AB grundades 2004 och är ett auktoriserat rekryteringsföretag i Linköping. Du hittar oss nära Linköpings universitet och Universitetsparken. Vi rekryterar i snitt ca 1000 personer varje år och har en stor CV-bank. Vi utför både uppdrag med krav på utbildning och uppdrag där ingen utbildning krävs.

image

Jämställdhet på Framtiden

Framtiden jobbar kontinuerligt med att vara en jämställd arbetsgivare där arbetssökarens kompetens står i fokus. Genom att regelbundet jämföra löner i Svenskt näringsliv jobbar vi proaktivt med att hitta och hantera risker för diskriminering. Bedömning av faktorer som påverkar lönen ska ske på så objektiva grunder som möjligt och givetvis vara helt fri från diskriminering. Män och kvinnors löner och eventuella löneskillnader däremellan undersöks årligen genom vår lönekartläggning.

Vill du ha hjälp att hitta personal?

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.