Välkommen till vårt kontor i

Linköping

Personaluthyrning och rekrytering av unga talanger i Linköping

Nära Linköpings Universitet och Universitetsparken finns vi på Framtiden. Välkommen till oss på Kunskapslänken 36 så bjuder vi på en kopp kaffe och berättar gärna mer.

Är du i behov av bemanning eller rekrytering av personal i Linköping? Då är du välkommen att höra av dig till oss! Framtiden levererar unga talanger i världsklass och det har vi gjort sedan starten 2004.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med kontoret i Linköping fyller du enklast i formuläret nedan eller ringer vår kundservice så hjälper vi dig.

Telefon

0200 - 26 26 11

Öppettider Måndag-fredag

08.00 - 17.00

Lunchstängt

12.00 - 13.00

Adress

Kunskapslänken 36
583 30 Linköping

Gäller det jobb?

Om det gäller internatjänster eller några andra av vår jobbannonser vänligen använd vårt system för ansökningar, vi tar inga ansökningar vi e-post.

Service i världsklass

När du kontaktar Framtiden på tel. 0200-26 26 11 så är det någon av dessa personer som tar hand om dig och dina frågor.

Ehlin Sundström
Nathalie Paulsson
Matilda Glanz
Erica Elmqvist
Malin Sjöblom
Lena Stefansson

Kontakta oss

Undrar du något? Tveka inte på att höra av dig!

Sök personal i Linköping

Behöver du förstärka företaget med en ny talang eller söker du en nyutexaminerad med spetskompetens? Framtiden är specialister på uthyrning och rekrytering av unga talanger. Vi strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering.

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom IT och teknik, ekonomi och finans, kontor, lager och industri. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs.

Framtiden AB grundades 2004 och är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Vi har en stor CV-bank och sätter i snitt 1500 personer i arbete varje år.