Rekrytering av talanger


Genom evidensbaserad rekrytering hjälper vi dig att hitta rätt person med rätt kompetens.

Vill du att vi ringer dig?
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Arbetsområden

Vi hjälper dig med rekrytering inom

icon

Teknik

icon

it

icon

ekonomi
& FInans

icon

Kontor
& admin

icon

Lager & Logistik

icon

HR

icon

marknad

icon

Ingenjörer

icon

Sälj & Kundtjänst

icon

Industri

image

Rekrytera talanger tillsammans med Framtiden

Framtiden strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering. Som rekryteringsföretag hyr vi ut och rekryterar till både stora och små företag inom många olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom IT & teknik, ekonomi och finans, kontor och administration samt lager och industri. Inom dessa områden levererar vi både konsulter med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs.

image

Framtiden hjälper dig med rekrytering

Genom att låta Framtiden hjälpa er med rekryteringen kan du vara trygg och säker på att vi alltid genomför unika sökningar för att hitta rätt kandidat. Framtiden strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för rekrytering och uthyrning. Vi rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag.

Som kund till oss hyr du arbetsamma, flexibla och professionella talanger inom alla branscher. Vi arbetar dagligen med att skapa möjligheter för talanger att hitta jobb och för företag att hitta rätt personal. Vi erbjuder rekrytering inom följande områden: Teknik, It, Ekonomi, Kontor, Logistik, HR, Marknadsföring, Sälj, Industri och specifikt mot ingenjörer.

Vi är Framtiden

Med lång erfarenhet inom rekrytering och med ett stort nätverk av kandidater kan vi hjälpa dig som söker personal för att utveckla ditt team. Vi kan också hitta ersättningspersonal i de fall då medarbetare slutat eller går på en längre ledighet.

Hör vad våra kunder har att säga om oss i videon.

Evidensbaserad rekrytering

För att hitta rätt kandidat krävs arbetsprocesser som skapar tydlighet och ger möjlighet för kompetenser att synliggöras. Vi arbetar med flera utskiljningsverktyg under processen för att nå en lyckad rekrytering varje gång utifrån femfaktorsteorin. Mer om detta kan ni läsa här.

Validitet inom rekrytering och urvalsmetoder

Arbetslivserfarenhet 18%100%
Strukturerad intervju 51%100%
Generell begåvning 51%100%
CV 20%100%
Arbetskunskapstest 48%100%

Vår process kring rekrytering

När rätt person möter rätt arbetsplats uppstår magi. Det strävar vi efter att skapa tillsammans.

1. Behovsanalys & tidplan

I ett första skede går vi tillsammans igenom er situation och ert behov för att få en överblick av vad ni söker och inom vilket område vi kan hjälpa er. Här beskriver vi också vår rekryteringsprocess, vad som är viktigt för oss och vad som förväntas av er som kund hos Framtiden. Vi ställer frågor kring er interna process för att få förståelse för hur vi ska arbeta framåt med en bra tidplan.

2. Uppstart av rekryteringsprocess

För att säkerställa ingångsvärden och rätt utfall i sökprocessen får ni träffa en av våra rekryterare. Deras fokus är att ringa in ert företags behov och få kunskap om vad ni söker för att kunna starta rekryteringsprocessen. Materialet vi enas om ligger till grund för sökningen av den arbetskraft ni önskar hitta och sammanställs i en kravspecifikation.

3. Sökning och annonsering

När kravspecifikationen som sammanställer behovet är färdig påbörjas sökandet efter rätt kandidat. Vi söker aktivt i vårt talangnätverk, i dialog med universitet och via sociala medier. En jobbannons skapas och marknadsförs i flera digitala kanaler och annonsbanker. Vi väljer kanal beroende på behov och målgrupp.

4. Urval, intervjuer & referenstagning

Våra rekryterare går igenom alla tänkbara kandidater utifrån sökningen. De gör ett första urval, intervjuar och tar referenser. Vi använder oss av evidensbaserad rekrytering. Det minimerar risken för felaktiga beslut tagna utifrån magkänsla och säkerställer att rätt kompetens går vidare i rekryteringsprocessen.

5. Presentation av kandidaten

Efter ett noggrant urval presenteras kandidaten för er av vår rekryterare. En viktig del i detta steg är att vi får ta del av era synpunkter för att tillsammans med er ta ett beslut om kandidaten vi presenterar är den rätta.

6. Uppdragsstart

När vi enats om en kandidat och kandidaten tackat ja startar kandidaten som uthyrd konsult hos er. Vi är delaktiga i on boarding processen och ger råd och utbildning kring hur den nyanställda ska lyckas på jobbet första tiden på en ny arbetsplats.

7. Uppföljning

Vår konsultansvarig följer upp både med dig och med konsulten för att säkerställa att båda parter är nöjda. För oss är det viktigt att vår konsulter trivs på jobbet och ser fram emot sitt arbete.

Kontakta oss

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.