Rekrytering av talanger


Genom evidensbaserad rekrytering hjälper vi dig att hitta rätt person med rätt kompetens.

Vill du att vi ringer dig?Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
image

Rekrytera talanger tillsammans med Framtiden

Framtiden strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering. Som rekryteringsföretag hyr vi ut och rekryterar till både stora och små företag inom många olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom IT & teknik, ekonomi och finans, kontor och administration samt lager och industri. Inom dessa områden levererar vi både konsulter med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs.

image

Framtiden hjälper dig med rekrytering

Genom att låta Framtiden hjälpa er med rekryteringen kan du vara trygg och säker på att vi alltid genomför unika sökningar för att hitta rätt kandidat. Framtiden strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för rekrytering och uthyrning. Vi rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag.

Som kund till oss hyr du arbetsamma, flexibla och professionella talanger inom alla branscher. Vi arbetar dagligen med att skapa möjligheter för talanger att hitta jobb och för företag att hitta rätt personal. Vi erbjuder rekrytering inom följande områden: Teknik, IT, Ekonomi, Kontor, Logistik, HR, Marknadsföring, Sälj, Industri och specifikt mot ingenjörer.

Vi är Framtiden

Med lång erfarenhet inom rekrytering och med ett stort nätverk av kandidater kan vi hjälpa dig som söker personal för att utveckla ditt team. Vi kan också hitta ersättningspersonal i de fall då medarbetare slutat eller går på en längre ledighet.

Hör vad våra kunder har att säga om oss i videon.

Evidensbaserad rekrytering

För att hitta rätt kandidat krävs arbetsprocesser som skapar tydlighet och ger möjlighet för kompetenser att synliggöras. Vi arbetar med flera urvalsmetoder under processen för att nå en lyckad rekrytering varje gång utifrån femfaktorsteorin. Mer om detta kan ni läsa här.

Validitet inom rekrytering och urvalsmetoder

Strukturerad intervju 51%100%
Generell begåvning 51%100%
Arbetskunskapstest 48%100%
CV 20%100%
Arbetslivserfarenhet 18%100%

Vår process kring rekrytering

När rätt person möter rätt arbetsplats uppstår magi. Det strävar vi efter att skapa tillsammans.

1. Behovsanalys & tidplan

Kundansvarig på Framtiden träffar dig för att se över dina behov samt sätta en tidsplan för rekryteringen.

2. Kravspecifikation

När du bestämt dig för att ta hjälp av oss träffar vår kundansvarig och rekryterare dig för att fördjupa kravprofilen med de kompetenser som efterfrågas. Vår rekryterare skapar förutsättningar för att genomföra en evidensbaserad rekrytering. Fokus är att hitta kandidaterna med störst potential att bli bra medarbetare hos er.

3. Annonsering

Vår rekryterare publicerar annonser på Framtidens hemsida, våra annonsportaler samt sociala medier.

4. Sökning & urval

Vår rekryterare granskar inkomna ansökningar och söker efter kandidater i våra nätverk och databaser. Rekryteraren genomför eventuella tester med kandidaterna och gör därefter ett urval baserat på de kompetenser vi tillsammans identifierat.

5. Intervju

Vår rekryterare intervjuar potentiella kandidater med hjälp av evidensbaserad intervjuteknik som syftar till att verifiera de efterfrågade kompetenserna.

6. Referenstagning

Vår rekryterare hämtar in referenser från tidigare arbetsplatser eller skolor i syfte att verifiera kandidaternas kompetenser och egenskaper.

7. Kandidatpresentation

Vår rekryterare presenterar de mest lämpade kandidaterna för dig. Du fattar därefter beslut om vilken eller vilka kandidater du vill träffa. Vid kandidatpresentationen har du möjlighet att genomföra en fördjupad intervju och verifiera kandidaternas kompetens. Här finns rekryteraren med som stöd. Därefter fattar du beslut om anställning. 

8. Start & uppföljning

Kandidaten börjar sitt uppdrag som konsult hos dig med anställning via Framtiden, eller vid en direktrekrytering, som anställd hos dig. Vår konsultansvarig har kontakt med konsulten under hela uppdraget samt följer upp hur samarbetet fortlöper för att säkerställa att båda parter är nöjda.

9. Fortsatt samarbete

Vi ser långsiktigt på våra kundrelationer och vår målsättning är att få hjälpa er vid nästa rekrytering.

Kontakta oss

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.