Vi hjälper dig rekrytera unga talanger

Rekrytering

Rekrytera talanger tillsammans med Framtiden

Genom att låta Framtiden som rekryteringsföretag hjälpa er med rekryteringen kan du vara trygg och säker på att vi alltid genomför unika sökningar för att hitta rätt kandidat för just dig. Framtiden strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för rekrytering och uthyrning. Vi rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag.

 

Som kund till oss hyr du arbetsamma, flexibla och professionella talanger inom alla branscher. Vi arbetar dagligen med att skapa möjligheter för rätt företag och de rätta unga talangerna.

 

Ni får leverans i världsklass med en långsiktig partner

FRAMTIDEN AB strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering. Som rekryteringsföretag hyr vi ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom IT och teknik, ekonomi och finans, kontor och administration samt lager och industri. Inom dessa områden levererar vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ring oss eller beskriv vilken roll du söker och hur vi kan hjälpa dig!

Telefon

0200 - 26 26 11

Öppettider Måndag-fredag

09.00 - 16.00

Lunchstängt

12.00 - 13.00

Adress

Warfvinges väg 31
112 51 Stockholm

Gäller det jobb?

Om det gäller interna tjänster eller några andra av våra jobbannonser vänligen använd vårt system för ansökningar. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Kontakta oss

Undrar du något? Tveka inte på att höra av dig!

Söker du personal?

Jag godkänner användarvillkoren Läs mer och att Framtiden AB behandlar mina personuppgifter enligt integritetsskyddspolicyn Läs mer

Våra rekryteringsområden

Rekryteringsprocessen

1. Behovsanalys & Tidplan

Tillsammans går vi igenom er situation och tar reda på vad ni behöver. Vi enas om de praktiska detaljerna i processen som behövs för att komma vidare.

2. Kravspecifikation

Nästa steg är att du får träffa och lära känna vår personalansvariga som gör sitt yttersta för att förstå dig och ditt företags behov och få kunskap om vad du söker för att kunna starta rekryteringsprocessen. Därefter är det bara för dig att luta dig tillbaka och låta Framtiden göra jobbet.

3. Annonsering & Sökning

Nu börjar sökandet efter rätt kandidat. Vi annonserar och marknadsför tjänsten i flertalet kanaler och annonsbanker. Din personalansvariga söker aktivt i vår databas, via sociala medier, i kontaktnät, på universitet med mera.

4. Urval, Intervjuer & Referenstagning

Den personalansvariga går igenom alla tänkbara kandidater, gör urval, intervjuar och gör en referenstagning. Mycket tid läggs ned för att hitta rätt kandidat för just din tjänst.

5. Presentation & Val av kandidat

Nu presenteras den bästa kandidaten för dig. Den personalansvariga är med hos er vid intervjutillfället för att höra dina synpunkter, och tillsammans med er ta beslut om detta är rätt kandidat för er eller ej.

6. Start av uppdrag

När du valt en kandidat startar kandidaten som uthyrd konsult hos er.

7. Uppföljning

Framtidens uppdrag slutar inte när din konsult gör sin första dag hos dig. Vi genomför regelbundna uppföljningsmöten för att säkerställa att både du och konsulten är nöjda. Kvalité från början till slut!

Välj rätt rekryteringsföretag

Ni sparar tid
  • Ni kan fokusera på er verksamhet medan vi sköter hela rekryteringsprocessen.
  • Ni får de bästa kandidaterna då vi både annonserar och söker i olika kanaler.
Ni får rätt kandidat
  • Ni får ta del av vår databas med över 300 000 aktiva CVn.
  • Ni får en erfaren leverantör, vi hjälper årligen 1500 unga talanger till arbete.
Processbild Framtiden_Slutgiltig med text rosa till hemsidan

Vi erbjuder dig:

• Stor delaktighet och ett öppet samt prestigelöst arbetsklimat

• Korta beslutsvägar och stort utrymme för engagemang

• Framåtanda, hög kompetens och hög ambitionsnivå

• Duktiga kollegor och stark gemenskap

• Konvent och träningsläger åtta gånger per år, i Sverige och utomlands

• Stort fokus på dig som individ, att du utvecklas och mår bra