Välkommen till vårt kontor i Jönköping

Rekryteringsföretag Jönköping

Rekrytering Jönköping

Vi gör skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. När vi får människor att växa och utvecklas i sitt arbete uppstår magi som gynnar både individen och arbetsplatsen.

 

Vill du komma i kontakt med kontoret i Jönköping fyller du enklast i formuläret nedan eller ringer vår kundservice så hjälper vi dig med allmänna frågor eller om status i er rekrytering. Jönköping är vår hemmaplan så du är alltid välkommen att höra av dig!

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med kontoret i Jönköping fyller du enklast i formuläret nedan eller ringer vår kundservice så hjälper vi dig.

Telefon

0200 - 26 26 11

Öppettider Måndag-fredag

09.00 - 16.00

Lunchstängt

12.00 - 13.00

Adress

Borgmästargränd 1D
553 20 Jönköping

Gäller det jobb?

Om det gäller interna tjänster eller några andra av våra jobbannonser vänligen använd vårt system för ansökningar. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Kontakta oss

Undrar du något? Tveka inte på att höra av dig!

Söker du personal?

Jag godkänner användarvillkoren Läs mer och att Framtiden AB behandlar mina personuppgifter enligt integritetsskyddspolicyn Läs mer

Vi hjälper dig med rekrytering i Jönköping

Framtiden är ett rekryteringsföretag i Jönköping med lokala rötter. Vårt mål är att erbjuda stor delaktighet och korta beslutsvägar för våra samarbetspartner. Våra fokusområden är framför allt inom; IT & Teknik, Ekonomi & Finans, Kontor samt Lager & Industri med målet att hitta talanger unikt anpassade för era behov. På Framtiden strävar vi alltid mot att göra en skillnad i människors liv, vi vill skapa en framtidstro hos alla vi arbetar med genom att para ihop rätt individ med rätt tjänst.

Mitt i centrala Jönköping finns huvudkontoret för vårt rekryteringsföretag. Jönköping är platsen där Framtiden startade och vi har växt så det knakar sedan dess. Välkommen upp till oss på Borgmästargränd 1D så bjuder vi på en kopp kaffe och berättar gärna mer. Är du i behov av bemanning eller rekrytering av personal och behöver hjälp av ett rekryteringsföretag i Jönköping? Då är du välkommen att höra av dig till oss!

Genom att välja Framtiden som din långsiktiga rekryteringspartner får du ta del av:

  • Ett auktoriserat rekryteringsföretag i Jönköping med ingen respekt för status quo, där innovation och utveckling ligger i vårt DNA.
  • Vårt mål är att göra skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega
  • Vi finns för att alla som ställer larmet en söndagskväll, ska känna… “Äntligen måndag!”
  • Med kunskap och nyfikenhet flyttar vi fram gränser och söker ständigt nya vägar för att alla ska våga och få energi att ta steget mot sitt drömjobb

Rekryteringsföretag i Sverige

Framtiden AB grundades 2004 och är ett auktoriserat rekryteringsföretag med rötterna i Jönköping, vi finns också på sex andra platser i Sverige. Vi rekryterar i snitt ca 1100 personer varje år och har en stor CV-bank. Vi utför både uppdrag med krav på utbildning och uppdrag där ingen utbildning krävs.

Våra kontor

Jämställdhet på framtiden

Framtiden jobbar kontinuerligt med att vara en jämställd arbetsgivare där din kompetens och personlighet står i fokus. Genom att ha regelbundna undersökningar så pushar vi oss själva till att konstant utvecklas och jobba proaktivt med att hitta och hantera risker för diskriminering.

Vår målsättning är att vi ska vara jämställda i alla delar av företaget från ledningsgruppen ner till specialistteam.

Våra rekryteringsområden

Vi hittar talanger inom flera olika rekryteringsområden som , teknik, it, ekonomi, finans, industri och kontor. Där är vi trygga med att vi kan erbjuda förstklassig rekrytering och hitta rätt person för ditt företag.