Vi hjälper dig rekrytera ingenjörstalanger

Tech Rekrytering

Rekrytering av tech-talanger tillsammans med Framtiden

Genom att låta Framtiden hjälpa dig med rekryteringen av din nästa maskiningenjör eller energitekniker kan du känna dig trygg på att vi kommer hitta rätt kandidat för just dig genom våra anpassade sökningar. Framtiden rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vår utgångspunkt när vi hjälper er med en tech-rekrytering är är att hitta rätt kandidat och rätt kunskap för ert företags behov, vare sig det gäller industri, fält eller projektarbeten. Vi har kanalerna och kunskapen för att hitta de bästa kandidaterna tidigt. Med hjälp av oss kan du bigga en stark och innovativ tech-avdelning tillsammans med oss.

 

Som kund till hos Framtiden hyr du arbetsamma, flexibla och professionella talanger inom alla
branscher. Vi arbetar dagligen med att skapa möjligheter för rätt företag och de rätta
unga talangerna.

 

Exempel på tjänster vi levererar inom Teknik:

Maskiningenjörer, energitekniker, el-, elektro-, elkraftsingenjörer, produktionstekniker, byggingenjörer, automationsingenjörer, tekniska informatörer, junior konstruktör/projektör.

 

 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ring oss eller beskriv vilken roll du söker och hur vi kan hjälpa dig!

Telefon

0200 - 26 26 11

Öppettider Måndag-fredag

09.00 - 16.00

Lunchstängt

12.00 - 13.00

Adress

Warfvinges väg 31
112 51 Stockholm

Gäller det jobb?

Om det gäller interna tjänster eller några andra av våra jobbannonser vänligen använd vårt system för ansökningar. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Kontakta oss

Undrar du något? Tveka inte på att höra av dig!

Söker du personal?

Jag godkänner användarvillkoren Läs mer och att Framtiden AB behandlar mina personuppgifter enligt integritetsskyddspolicyn Läs mer

Vi erbjuder dig:

• Stor delaktighet och ett öppet samt prestigelöst arbetsklimat

• Korta beslutsvägar och stort utrymme för engagemang

• Framåtanda, hög kompetens och hög ambitionsnivå

• Duktiga kollegor och stark gemenskap

• Konvent och träningsläger åtta gånger per år, i Sverige och utomlands

• Stort fokus på dig som individ, att du utvecklas och mår bra

Våra rekryteringsområden

Rekryteringsprocessen

1. Behovsanalys & Tidplan

Processen börjar med att vi gemensamt ser över era behov och er situation för att enas om praktiska detaljer för att komma vidare med er tech rekrytering.

2. Kravspecifikation

I nästa steg får du träffa din personalansvariga för rekryteringsprocessen som kommer sätta sig in i de behov och önskemål ni har för en toppkandidat. Med kravspecifikationen kan vi sedan påbörja din tech-rekrytering medans du som arbetsgivare kan luta dig tillbaka medan vi påbörjar jakten efter tech talanger.

3. Annonsering & Sökning

Efter att ha fastställt en kravspecifikation konkretiserar vi denna i annonser hos ett flertal kanaler och annonsbanker. Vi ser även till att utföra aktiva sökningar bland relevanta utbildningar och skolor, samt ser över vår databas och letar via sociala medier, kontaktnät och andra källor.

4. Urval, Intervjuer & Referenstagning

Vid urval går personalansvarig igenom alla intresseanmälningar och ansökningar som kommit in för att välja ut de kandidater som går vidare till intervju samt referenstagning.

5. Presentation & Val av kandidat

Utvald toppkandidat redovisas slutligen och ett möte mellan dig och denne bokas in. Personalansvarig under processen deltar för att sedan ta beslut med dig angående om den utvalda kandidaten är rätt match, eller om processen återupptas.

6. Start av uppdrag

När du är nöjd med utvald kandidat börjar denne hos er som uthyrd konsult.

7. Uppföljning

Vi på Framtiden fortsätter processen kontinuerligt även efter att konsulten är på plats. Med regelbundna uppföljningar ser vi till att säkerställa att både du och kandidat är nöjda. Kvalité från början till slut!