Letar du jobb?


Här lär du dig mer om hur vi på Framtiden kan hjälpa dig som söker jobb.

Hitta jobb via framtiden

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa människor till rätt arbetsplats och kan hjälpa dig som söker jobb eller vill ta nästa steg i din karriär. Genom att skapa en profil och registrera ditt CV hos oss så kan vi ge dig jobbtips och jobbevakningar som matchar dina intressen och kompetenser.

Vår process – för dig som söker jobb

1. Sök jobb

På vår jobbportal hittar du lediga jobb just nu. Ansök direkt eller skapa ett inlogg till vår kandidatportal för att kunna använda dig av ”Enkel ansökan” funktionen. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

2. Ansök

Ladda upp din ansökan på vår jobbportal och bifoga ditt CV. Vill du ha hjälp att utforma ditt CV så kan du ladda ner vår CV-mall som du hittar här.

3. Intervju & coaching

En rekryterare kontaktar dig för en kort telefonintervju. Går du vidare är nästa steg en uppföljande intervju. Om du blir utvald, presenteras du för företaget och rekryteraren coachar dig inför mötet.

4. Intervju hos företaget

Tillsammans med din rekryterare träffar du företaget som söker personal. Här får du en bild av företagets värderingar och jobbet i sig.

5. Besked kring tjänst

Efter intervjun får du besked av din rekryterare kring tjänsten. Skulle du inte få just detta jobb har vi många andra jobbmöjligheter att erbjuda.

Verktyg för dig som söker jobb

Att leta jobb kan vara både spännande och energikrävande. Här är några korta tips och verktyg för att göra resan enklare.

image

Skapa en profil

Vi kan hjälpa dig med att få reda på när ett jobb dyker upp som matchar ditt CV och dina intressen. Klicka nedan för at skapa en profil och ställ in dina önskemål samt inställningar för sökord.

Skapa profil
image

Tips inför intervjun

Inför en intervju är det viktigt att du förbereder dig. Här hittar du viktiga tips framtagna för du ska känna dig tryggare och mer påläst inför din jobbintervju.

visa tips
image

CV-mall

Med hjälp av ett välstrukturerat och tydligt CV har du större chans att synas i en jobbsökarprocess. Vi har därför tagit fram en CV-mall som hjälper dig strukturera sitt CV. Den är framtagen av våra rekryterare tillsammans med vår marknadsavdelning.

Ladda ner CV-mall
image

Podcast

Vi har skapat en podcast där vi pratar vad som är viktigast för att trivas på arbetsplatsen och vad som får organisationer att må bra. Podcasten hittar du där poddar finns. Sök på Framtiden Arbetsplats eller klicka på någon av ikonerna nedan.

image

Mer om rekrytering och jobbsökande

Vi skriver löpande artiklar om rekrytering och jobbsökande. Kika in vår blogg för att hålla dig uppdaterad och för att lära dig mer.

till bloggen

Skapa profil hos oss

Oavsett om du letar jobb aktivt eller bara vill hålla dig uppdaterad kring de möjligheter som finns. Skapa en profil hos oss för att få löpande information om nya jobb.

Skapa profil
image