Alla pratar om den,
vi formar den!


Vårt uppdrag är att hjälpa människor att hitta sitt drömjobb. Vill du följa med på resan?

image

Att känna ”Magi på jobbet”

Vi är engagerade och stolta medarbetare som brinner för vårt uppdrag och det vi erbjuder. Vi hjälper och utbildar alla som är i kontakt med oss kring vår expertis inom arbetsmarknaden, rekrytering och jobbsökande. Tillsammans formar vi Framtiden för tusentals människor varje år med målet att fler ska känna ”Magi på jobbet”.

image

Vi skapar magi på jobbet.

Vårt mål är att människor ska längta till och se fram emot sitt arbete. Det gäller även våra kollegor som jobbar på Framtiden. Som bolag placerar vi kollegorna främst och tror att glada medarbetare skapar nöjda kunder, kandidater och konsulter. Vi tror att glädje är en starkt bidragande faktor till att människor trivs på sin arbetsplats.

Skicka en spontanansökan

*” anger obligatoriska fält

Max filstorlek: 20 MB.
Max filstorlek 000mb
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Framtidens värderingar

Glädje

Glädje

Vi har en positiv inställning till oss själva och vår om-givning. Som bolag placerar vi kollegorna främst och tror att glada medarbetare skapar nöjda kunder, kandidater och konsulter. Vi tror att glädje är en starkt bidragande faktor till att människor trivs på sin arbetsplats.

Teamwork

Teamwork

Vi jobbar som en enhet tillsammans och behandlar varandra med respekt som ett team. I allt vi gör strävar vi efter gemenskap och långsiktiga relationer. Tillsammans blir vi bättre genom att uppmuntra, utmana och lära oss av varandra.

Excellens

Excellens

Vi strävar efter att utvecklas och nå riktigt hög kvalitet och spetskompetens inom vårt arbete som individer för att uppnå mästarklass som bolag. Nöjda kunder, kandidater och konsulter är i fokus och uppnås genom att vi ständigt förbättrar vårt sätt att jobba.

Mod

Mod

Vi har modet att tro på oss själva och våra kollegors förmåga. Vi har modet att göra det som är rätt och vågar fatta egna beslut. Vår kommunikation är ärlig, sanningsenlig och uppmuntrande. Våra ambitioner är höga och vi tror på att vi kan förändras, lyckas och utvecklas.

Engagemang

Engagemang

Vi trivs bäst på jobbet när vi bryr oss om och engagerar oss i varandra och vårt uppdrag. Med stort engagemang hjälper vi våra kollegor, kunder, kandidater och konsulter. Vårt uppdrag att hjälpa människor till rätt jobb intresserar och engagerar oss.

Nyfikenhet

Nyfikenhet

Vi söker nya och bättre vägar för att skapa värde inom alla områden på vårt företag. Vi är innovativa i vår resa att underlätta jobbsökande och personalrekrytering för varje dag som går.

Frihet & ansvar

Frihet & ansvar

Vi tror att frihet kommer utifrån en hälsosam kultur med tydliga värderingar, förväntningar och tro på människors förmåga att lyckas. Vi som arbetar på Framtiden bär tillsammans ansvaret att skapa en arbetsplats där människor trivs och mår bra.