Vi hjälper dig rekrytera unga talanger

Rekrytering Kontor

Rekrytera kontorspersonal tillsammans med Framtiden

Kontorspersonal är ert företags ansikte och röst. Med utgångspunkt i er företagskultur och era önskemål hittar vi rätt kandidater genom våra välutvecklade kanaler. Vår kandidatdatabas innehåller såväl unga talanger som mer erfarna profiler. Allt dessutom i en enkel, rak och snabb process. Utveckla er arbetsplats och väx tillsammans med oss.

 

Exempel på tjänster vi levererar:

Kundtjänst, receptionister, back office, dataregistrerare, kontorsadministratörer, VD-assistenter, sekreterare, personaladministratörer. Vi kan även hjälpa till med semesterpersonal.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ring oss eller beskriv vilken roll du söker och hur vi kan hjälpa dig!

Telefon

0200 - 26 26 11

Öppettider Måndag-fredag

09.00 - 16.00

Lunchstängt

12.00 - 13.00

Adress

Warfvinges väg 31
112 51 Stockholm

Gäller det jobb?

Om det gäller interna tjänster eller några andra av våra jobbannonser vänligen använd vårt system för ansökningar. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Kontakta oss

Undrar du något? Tveka inte på att höra av dig!

Söker du personal?

Jag godkänner användarvillkoren Läs mer och att Framtiden AB behandlar mina personuppgifter enligt integritetsskyddspolicyn Läs mer

Vi erbjuder dig:

• Stor delaktighet och ett öppet samt prestigelöst arbetsklimat

• Korta beslutsvägar och stort utrymme för engagemang

• Framåtanda, hög kompetens och hög ambitionsnivå

• Duktiga kollegor och stark gemenskap

• Konvent och träningsläger åtta gånger per år, i Sverige och utomlands

• Stort fokus på dig som individ, att du utvecklas och mår bra

Våra rekryteringsområden

Rekryteringsprocessen

1. Behovsanalys & Tidplan

Vi börjar samarbetet med att tillsammans se över er situation och lära oss mer om ert behov. Vi diskuterar även de praktiska detaljerna som krävs för att komma vidare.

2. Kravspecifikation

För att kunna hitta rätt kandidat får du lära känna din personalansvariga från Framtiden som kommer sätta sig in i företagets behov för att förstå de kompetenser och kunskaper som utgör en fullträff inom rekrytering för kontor. När kravspecifikationen är gjord kan du luta dig tillbaka medan din personalansvariga fortsätter arbetet.

3. Annonsering & Sökning

Under nästa steg påbörjar vi annonsering och marknadsföring av tjänster i diverse relevanta kanaler och annonsplattformar. Vi kommer även leta bland alla talanger och kandidater i vår databas, samt söka bland kontaktnät, skolor, sociala medier och andra passande källor.

4. Urval, Intervjuer & Referenstagning

Vi går sedan igenom alla tänkbara kandidater för att göra urval, intervjua och slutligen göra en referenstagning. Vi ser till att hitta rätt kandidat för dig, arbetsplatsen och tjänsten.

5. Presentation & Val av kandidat

Slutligen presenterar personalansvarig vem vi ser som toppkandidat för er lediga tjänst. Personalansvarig sitter med under intervju för att ta del av dina synpunkter för att tillsammans avgöra om det är rätt person för jobbet.

6. Start av uppdrag

När slutkandidat är utvald börjar denne sin tjänst hos er som uthyrd konsult.

7. Uppföljning

Vårt uppdrag avslutas inte bara för att utvald konsult satts i arbete. Vi håller återkommande avstämningar med er för att se till att både du och konsult är nöjda med resultatet. Kvalité från början till slut!