Vi hjälper dig rekrytera industritalanger

Rekrytering Industri

Rekrytera talanger inom industri tillsammans med Framtiden

Behöver ni rekrytera till ett lager eller er industri? Få tillgång till vårt kontaktnät och växla upp verksamheten med hjälp från oss. Vi har erfarenhet inom lager- och industribranschen och kan snabbt identifiera dina behov. Oavsett om ni har ett kortsiktigt behov eller söker personal för längre perioder har vi effektiv och kompetent personal.

 

Exempel på tjänster vi rekryterar inom Industri & Lager:

Lagerpersonal, Produktionspersonal, Truckförare ,Montörer, Lastbilschaufförer, Orderplockare, Operatörer, Larm- och låstekniker

 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ring oss eller beskriv vilken roll du söker och hur vi kan hjälpa dig!

Telefon

0200 - 26 26 11

Öppettider Måndag-fredag

09.00 - 16.00

Lunchstängt

12.00 - 13.00

Adress

Warfvinges väg 31
112 51 Stockholm

Gäller det jobb?

Om det gäller interna tjänster eller några andra av våra jobbannonser vänligen använd vårt system för ansökningar. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Kontakta oss

Undrar du något? Tveka inte på att höra av dig!

Söker du personal?

Jag godkänner användarvillkoren Läs mer och att Framtiden AB behandlar mina personuppgifter enligt integritetsskyddspolicyn Läs mer

Vi erbjuder dig:

• Stor delaktighet och ett öppet samt prestigelöst arbetsklimat

• Korta beslutsvägar och stort utrymme för engagemang

• Framåtanda, hög kompetens och hög ambitionsnivå

• Duktiga kollegor och stark gemenskap

• Konvent och träningsläger åtta gånger per år, i Sverige och utomlands

• Stort fokus på dig som individ, att du utvecklas och mår bra

Våra rekryteringsområden

Rekryteringsprocessen

1. Behovsanalys & Tidplan

Tillsammans går vi igenom er situation och tar reda på vad ni behöver. Vi enas om de praktiska detaljerna i processen som behövs för att komma vidare.

2. Kravspecifikation

Nästa steg är att du får träffa och lära känna vår personalansvariga som gör sitt yttersta för att förstå dig och ditt företags behov och få kunskap om vad du söker för att kunna starta rekryteringsprocessen. Därefter är det bara för dig att luta dig tillbaka och låta Framtiden göra jobbet.

3. Annonsering & Sökning

Nu börjar sökandet efter rätt kandidat. Vi annonserar och marknadsför tjänsten i flertalet kanaler och annonsbanker. Din personalansvariga söker aktivt i vår databas, via sociala medier, i kontaktnät, på universitet med mera.

4. Urval, Intervjuer & Referenstagning

Den personalansvariga går igenom alla tänkbara kandidater, gör urval, intervjuar och gör en referenstagning. Mycket tid läggs ned för att hitta rätt kandidat för just din tjänst.

5. Presentation & Val av kandidat

Nu presenteras den bästa kandidaten för dig. Den personalansvariga är med hos er vid intervjutillfället för att höra dina synpunkter, och tillsammans med er ta beslut om detta är rätt kandidat för er eller ej.

6. Start av uppdrag

När du valt en kandidat startar kandidaten som uthyrd konsult hos er.

7. Uppföljning

Framtidens uppdrag slutar inte när din konsult gör sin första dag hos dig. Vi genomför regelbundna uppföljningsmöten för att säkerställa att både du och konsulten är nöjda. Kvalité från början till slut!