Framtidens Talangprogram


Vi hjälper er attrahera, rekrytera och behålla topptalanger!


Framtidens talangprogram ger företag och kandidat en flygande start tillsammans!

Söker ni efter strategier för att locka och behålla de mest framstående talangerna inom er bransch?
Våra talangprogram gör det enkelt för er att attrahera och rekrytera rätt kompetens!


Tillsammans bygger vi starka varumärken för juniora talanger som tar sitt första kliv in på arbetsmarknaden.

Title

90% av alla talanger fortsätter sin anställning hos kund efter avslutat talangporgram.

Title

80% av alla arbetsgivare har svårt att attrahera rätt kandidater.

Title

70% av alla kandidater är inte aktiva jobbsökare.

Title

73% av tekniktalanger betonar icke-tekniska färdigheter som de viktigaste framtida kompetenserna.

Varför ska du starta ett talangprogram?


ATTRAHERA

Att genomföra vårt talangprogram ger er en konkurrensfördel som förstärker ert rykte som en attraktiv arbetsgivare. Med vårt omfattande marknadsföringspaket ser vi till att attrahera rätt kompetens och nå ut till både aktiva och passiva jobbsökare.

UTVECKLA

Genom skräddarsydda utbildningar skapar vi inte bara en attraktiv miljö för kandidater att växa och utvecklas. Vi ser också till att utveckla den kompetens som ni eftersöker. Vårt mål är att talangerna ska bli en värdefull tillgång i ert företag.

BEHÅLLA

Vi vill att varje individ ska få en så positiv upplevelse att de stannar hos er på lång sikt. För att möjliggöra detta lägger vi stor vikt vid att skräddarsy upplägget, så att talangerna får den kompetensutveckling och det stöd de behöver för att bli trygga och vilja fortsätta växa i rollen och hos er.

Aktuella talangprogram

image

Marcus André, Sektionschef AFRY 

“Det Framtiden har gjort bra med att hitta de talangerna som vi nu har, är att de har sett de dolda kraven vi har men som inte går att se eller säkerställa i ett CV. De har lärt känna oss och de personerna som har börjat har direkt blivit en del av gruppen och teamet här på Afry.”

Erik Petersson – Manager, Husqvarna

”When you came out fresh out of school, you wanted to come to an environment where you got to learn and also got to work in a high-tech environment that was working on the new stuff. And that was what the talent program was giving me.”

Lotta Prytz – Volvo Group Digital & IT

”Jag tycker det är härligt att se det personliga engagemanget från Framtiden för våra talanger. Tillsammans försöker vi verkligen skapa den bästa möjliga situationen för de här 20 personerna som vi tar in.”

Framtidens talangprogram

Framtidens talangprogram är för dig som står inför anställningen av fyra eller fler juniora talanger. Det är ett unikt samarbete mellan er och vår talangprogramsavdelning, vars dagliga arbete fokuserar på att attrahera och utveckla talanger.

Vi skräddarsyr varje program utifrån vår expertis och era specifika behov, vilket säkerställer att ni får precis det ni behöver utan att det blir tidskrävande för dig som chef. Genom kontinuerlig utvärdering av kurserna kan vi ge rekommendationer som säkerställer maximal nytta för era talanger. Med vår nationella närvaro och koordinatorer som stöttar både talanger och chefer, kan ni vara säkra på att ni får det stöd och den vägledning ni behöver för att lyckas.

image

Karolina Swahn, Talangprogramschef, Framtiden

”Talangprogram är ett strategiskt sätt för företag att anställa talanger på ett prisvärt sätt. Det får er som arbetsgivare att sticka ut samtidigt som talanger får vidareutvecklas hos er.”

Talangprogrammets marknadspaket

Talangprogrammets marknadspaket är en helhetslösning framtaget för att attrahera och engagera de mest talangfulla individerna inom din bransch och stärka ditt företags arbetsgivarvarumärke. Vårt mål är att ni ska bli det självklara valet för talanger!

Klicka på länken nedan för att se hur vårt marknadspaket hjälper dig att attrahera rätt talanger!

Vill ditt företag också ha ett talangprogram med oss?

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.