image

Traineeprogram 2023/2024

Är examen runt hörnet? Vill du kickstarta din karriär hos en av Nordens ledande kraftentreprenörer och samtidigt genomgå ett traineeprogram designat för din personliga utveckling? Ta chansen och ansök om ett bli en av de få som får genomgå Craftors traineeprogram.

Craftor är på en utvecklingsresa som bara har börjat. Ansök idag för chansen att vara med på den resan!

Framtiden tillsammans med Craftor 

Craftors traineeprogram är framtaget för att du som nyexaminerad ska få en kickstart i din karriär. Under ett års tid kommer du få möjlighet att utveckla dina kunskaper genom att applicera dem i praktiken i några av Craftors spännande uppdrag. Vårt mål är att du ska växa som person och utveckla din kompetens i ditt nya arbetsområde. 

Talangprogrammet

Tar du examen till sommaren? Är du entreprenadingenjör eller junior projektledare? Vill du dessutom bli en del av ett företag som är i en spännande utvecklingsresa i en framtidsbransch? Då har du kommit rätt!

Som en del av Craftors traineeprogram får du möjligheten att arbeta periodvis på olika avdelningar. Det är en unik möjlighet för dig som är nyexaminerad och vill få en bred inblick i branschen, samtidigt som du får chans att knyta kontakt och lära av erfarna kollegor på Craftor.

I Craftors traineeprogram får du utbildning och coaching i mjuka värden, så att du ska kunna växa och känna dig trygg i din nya roll. Du kommer gå programmet tillsammans med andra nyexaminerade deltagare, där vi ger er möjlighet till kompetensutveckling och en gemenskap med andra som är i samma fas i karriären.

Inga lediga tjänster just nu

image

Om Craftor

Craftor är en kraftentreprenör som projekterar, bygger och underhåller elnät. Företaget är idag en av Nordens ledande kraftentreprenörer och med några av de mest avancerade och specialiserade uppdragen inom området. 

Vår kultur genomsyras av en entreprenörsanda, där våra medarbetare besitter kraften att driva utvecklingen. Vi jobbar alltid för att förverkliga våra medarbetares fulla potential och strävar tillsammans efter att bli Sveriges ledande entreprenadbolag. 

Vill du vara en del av ett framtidsföretag? Då är Craftors traineeprogram din chans!

Intresseanmälan Craftor Talangprogram

*” anger obligatoriska fält

E-post*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill ditt företag också ha ett talangprogram med oss?

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.