Talangprogrammet 2024/2025

I talangprogrammet satsar vi på din kompetensutveckling samtidigt som du får chansen att bygga ett nätverk och gemenskap med nya kollegor inom branschen.

Framtiden tillsammans med Aenigma

För tredje året i rad ger vi dig som är nyexaminerad möjligheten att komma in i en trygg och familjär arbetsmiljö där du får lära dig konsultarbetet med stöttning från erfarna kollegor och chefer. 

Talangprogrammet

Under året kombinerar vi det dagliga arbetet med olika utbildningar. Vi blandar mjuka värden som självledarskap, personlig utveckling och hur man kan bidra till att uppnå både sina egna och företagets mål med rena tekniska utbildningar för att öka individen och gruppens kompetensnivå. 

Talangprogrammet på Aenigma i Göteborg är för dig som tycker om utmaningar och att lösa uppdrag med höga krav på leveranssäkerhet. Det ger dig en unik möjlighet att få vara en del av en gemenskap där alla arbetar mot samma mål och bidrar till bolagets utvecklingsresa framåt.

image

Om Aenigma

Aenigma AB arbetar inom industri, energi och samhällsbyggnad. Vi är ett pussel av unika kompetenser och tillsammans bygger vi högpresterande projektteam genom att använda styrkan i mångfald. Vi tror att rätt kombination av tekniska kompetenser och personliga egenskaper skapar framgångsrika projekt. 

Vi erbjuder lösningar inom:

  • Projektledning
  • Projektering 
  • Underhållsutveckling

Genom talangprogrammet blir du en del av Göteborgskontorets satsning och tillväxt. 

Inga lediga tjänster just nu

Intresseanmälan Aenigma Talangprogram

*” anger obligatoriska fält

E-post*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill ditt företag också ha ett talangprogram med oss?

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.