Framtiden tillsammans med 

Vill du vara med och forma framtiden tillsammans med Sandvik? Framtidens Traineeprogram tillsammans med Sandvik ger dig och några få andra möjligheten att kombinera arbete med utbildning. Vi vill att du ska få en trygg och utvecklande start på din karriär.

Traineeprogrammet

Genom Traineeprogrammet får du bästa möjliga start på din Sandvik-karriär. Väl ombord kommer du få kombinera ditt dagliga arbete med utbildning för att du ska växa både som individ och öka din tekniska kompetens.  

Vi vill att du ska vara en del av Sandviks team under lång tid och vi tror att det börjar med ett engagemang från oss, vi vill ge dig som nyanställd ett år av utveckling genom vårt Traineeprogram.

Som nyexaminerad kommer du från skolmiljön in i ett program där vi satsar på din kompetensutveckling samtidigt som du får chansen att bygga ett nätverk och gemenskap med andra som är i samma situation som du. Du kommer kontinuerligt under programmet få delta på utbildningsdagar, gemensamma aktiviteter samtidigt som du genomför ditt dagliga arbete.

image

Om Sandvik

Sandvik är en global högteknologisk koncern med cirka 44 000 anställda världen över, med verksamhet i 150 länder. Vi erbjuder kundlösningar som ökar produktivitet, lönsamhet och hållbarhet för tillverknings-, gruv- och infrastrukturindustrin. Vi utvecklar världen genom ingenjörskonst och tillsammans lever vi efter våra värderingar Customer focus, Innovation, Fair Play och Passion to win. Våra medarbetare är kärnan i vår verksamhet och Sandvik strävar efter en kultur som förverkligar våra medarbetares fulla potential. Vi ser styrkorna i mångfald och inkludering och har personallösningar som gör det möjligt för oss att vara ett effektivt och högpresterande företag.

Intresseanmälan Sandvik Traineeprogram

Talent program register form

*” anger obligatoriska fält

E-post*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill ditt företag också ha ett talangprogram med oss?

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.