Talangprogram 2024/2025

Vill du vara med och forma framtiden tillsammans med RT-Labs? Nu söker vi dig som brinner för embedded-utveckling och vill vara en del av vårt talangprogram! RT-Labs utvecklar världsledande styrsystem till världsledande företag och ser fram emot att inspirera dig i din framtida roll inom programmeringsyrket.

Framtiden tillsammans med RT-Labs 

I talangprogrammet får du bästa möjliga start på din karriär. Under ett års tid kommer du kombinera ditt dagliga arbete med utbildning, där du får chans att både växa som person och öka din kompetens. Vi vill att du ska vara en del av vårt team under lång tid och vi är övertygade om att vårt talangprogram är starten på den resan.  

Talangprogrammet

Är du junior ingenjör och brinner för inbyggda system? Drömmer du om att arbeta på ett företag med många spännande projekt och en inkluderande arbetsmiljö? Då är detta rollen för dig!

Genom RT-Labs talangprogram välkomnas du in i din nya bransch hos en öppen, spännande och utvecklande arbetsplats. Ditt vardagliga arbete består av varierade, lagom långa projekt i syfte att ge dig chans att känna på de omväxlande uppgifter som yrket innefattar. I talangprogrammet blandas det vardagliga arbetet med utbildning och coachning i mjuka värden, så att du ska få en bra utveckling i början av din karriär.

image

Om RT-Labs

RT-labs levererar världsledande styrsystem till världsledande företag. Våra produkter och vår expertis är vår styrka och våra medarbetare är de som besitter den kraften. Därför är det särskilt viktigt för oss att skapa en god och inkluderande arbetsmiljö, oavsett vem eller hur du är, är det viktigaste för oss att du ska få vara just så. På RT-Labs finns en stor variation på personligheter. För oss spelar det ingen roll om du är introvert eller extrovert – det viktiga är att du har ett stort intresse för inbyggda system! 

Intresseanmälan RT-Labs Talangprogram

*” anger obligatoriska fält

E-post*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill ditt företag också ha ett talangprogram med oss?

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.