Träffa oss på mässor och event

Närmar du dig din examen och vill veta mer om vad vi kan erbjuda dig?
Möt oss på universitetens och högskolornas arbetsmarknadsdagar.
Om vi har några inplanerade besök så hittar du allt om dom nedanför.

Personal och Chef

Personal & Chef den 9-10 oktober 2019 på Åbymässan i Göteborg är västsveriges största HR och ledarskapsevent. Det blir två dagar fyllda med kompetensutveckling, trender och inspiration med fokus på människa, kultur & ledarskap. Kom och träffa oss från Framtiden i monter A32 . Vi bjuder på glass samtidigt som vi berättar om vår bemannings- och rekryteringsprocess som passar just ditt företag.

Arkad

ARKAD är den största karriärmässan i södra Sverige och organiseras årligen av Studentkåren vid Lunds universitet, Tekniska fakulteten (LTH). Under två dagar i november besöker mer än 200 företag och organisationer ARKAD för att möta 10 000 studenter som studerar Masters of Science in Engineering, Civilingenjörsexamen, Brandskyddsteknik, Arkitekter och Industriell Designers på LTH. I år äger mässan rum den 13-14 november 2019.

Armada

Armada arrangerar Skandinaviens största karriärmässa på KTH Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Varje år kommer över 12 000 av Sveriges ledande ingenjörs- och arkitektoniska studenter att besöka mässan och vi på Framtiden finns på plats för att boka in intervjuer med dig som är nära examen. Vi ses 19-20 november i Stockholm!

LINK

Arbetsmarknadsdagarna för data och IT-studenter. Under två veckors tid anordnas en rad företagsevenemang från spännande föreläsningar till engagerande event, som kallas LINK-dagarna. Dagarna kulminerar i den fullspäckade mässdagen den 28 november där vi från Framtiden kommer vara på plats!

Registrera CV

Ditt drömjobb är nära - gör ditt cv sökbart hos oss.

Jag godkänner användarvillkoren Läs mer och att Framtiden AB behandlar mina personuppgifter enligt integritetsskyddspolicyn Läs mer