Traineeprogram Sandvik Coromant


Framtiden tillsammans med 

Vill du vara med och forma framtiden tillsammans med Sandvik Coromant? Framtidens Traineeprogram hos Sandvik Coromant ger dig och några få andra möjligheten till vidareutbildning och en kickstart i din karriär.

LEDIGA TJÄNSTER

Traineeprogrammet

Genom Traineeprogrammet får du bästa möjliga start på din Sandvik-karriär. Väl ombord får du ett år där vi kommer att kombinera ditt dagliga arbete med utbildning för att du ska växa både som individ och öka din tekniska kompetens.  

Vi vill att du ska vara en del av Sandviks team under lång tid och vi tror att det börjar med ett engagemang från oss, vi vill ge dig som nyanställd ett år av utveckling genom vårt Traineeprogram.

Som nyexaminerad kommer du från skolmiljön in i ett program där vi satsar på din kompetensutveckling samtidigt som du får chansen att bygga ett nätverk och gemenskap med andra som är i samma situation som du. Du kommer under ett års tid kontinuerligt få utbildningsdagar, gemensamma aktiviteter samtidigt som du genomför ditt dagliga arbete.

Om Sandvik Coromant

Coromant är en del av Sandvik, en global ingenjörskoncern inom högteknologi med cirka 44 000 anställda världen över, med intäkter på cirka 99 miljarder kronor och verksamhet i 150 länder. De erbjuder lösningar som ökar produktiviteten, lönsamheten och hållbarheten för tillverknings-, gruv- och infrastrukturindustrin. De utvecklar världen genom ingenjörskonst och tillsammans lever vi efter våra värderingar Kundfokus, Innovation, ”Fair Play” och Passion. Deras medarbetare är kärnan i deras syfte och Sandvik strävar efter att visa en kultur som förverkligar våra medarbetares fulla potential. De utnyttjar styrkorna i mångfald och integration och har personallösningar som gör det möjligt för oss att vara ett effektivt och högpresterande företag.

Intresseanmälan Sandvik Traineeprogram

Talent program register form

*” anger obligatoriska fält

E-post*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill ditt företag också ha ett talangprogram med oss?

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.