Traineeprogram Sandvik IT Services


Framtiden tillsammans med Sandvik IT Services

Vill du vara med och forma framtiden tillsammans med Sandvik? Framtidens Traineeprogram hos Sandvik ger dig och några få andra möjligheten till vidareutbildning och en kickstart i din karriär.

LEDIGA TJÄNSTER Övriga Traineeprogram

Traineeprogrammet

Genom Traineeprogrammet får du bästa möjliga start på din Sandvik-karriär. Väl ombord får du ett år där vi kommer att kombinera ditt dagliga arbete med utbildning för att du ska växa både som individ och öka din tekniska kompetens.  

Vi vill att du ska vara en del av Sandviks team under lång tid och vi tror att det börjar med ett engagemang från oss, vi vill ge dig som nyanställd ett år av utveckling genom vårt Traineeprogram.

Som nyexaminerad kommer du från skolmiljön in i ett program där vi satsar på din kompetensutveckling samtidigt som du får chansen att bygga ett nätverk och gemenskap med andra som är i samma situation som du. Du kommer under ett års tid kontinuerligt få utbildningsdagar, gemensamma aktiviteter samtidigt som du genomför ditt dagliga arbete.

Inga lediga tjänster just nu

image

Om Sandvik IT Services

På Sandvik gör vi ett stort digitalt skifte med målet att bli branschledande inom digitala lösningar.

Sandvik IT Services (SITS) förser Sandvik med IT-infrastruktur, system och affärskritiska lösningar, och är på en resa för att nå ökad affärsflexibilitet och för att stärka sina utvecklings- och driftteam. Visionen för SITS är att vara en pålitlig och drivande partner i Sandviks accelererande och ambitiösa digitaliseringsresa.

Intresseanmälan Sandvik Traineeprogram

Talent program register form

*” anger obligatoriska fält

E-post*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill ditt företag också ha ett talangprogram med oss?

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.