Traineeprogram Sandvik Machining Solutions


Framtiden tillsammans med Sandvik Machining solutions

Vill du vara med och forma framtiden tillsammans med Sandvik Machining Solutions? Framtidens Traineeprogram hos Sandvik ger dig och några få andra möjligheten till vidareutbildning och en kickstart i din karriär.

LEDIGA TJÄNSTER Övriga Traineeprogram

Traineeprogrammet

Genom Traineeprogrammet får du bästa möjliga start på din Sandvik-karriär. Väl ombord får du ett år där vi kommer att kombinera ditt dagliga arbete med utbildning för att du ska växa både som individ och öka din tekniska kompetens.  

Vi vill att du ska vara en del av Sandviks team under lång tid och vi tror att det börjar med ett engagemang från oss, vi vill ge dig som nyanställd ett år av utveckling genom vårt Traineeprogram.

Som nyexaminerad kommer du från skolmiljön in i ett program där vi satsar på din kompetensutveckling samtidigt som du får chansen att bygga ett nätverk och gemenskap med andra som är i samma situation som du. Du kommer under ett års tid kontinuerligt få utbildningsdagar, gemensamma aktiviteter samtidigt som du genomför ditt dagliga arbete.

Inga lediga tjänster just nu

image

Om Sandvik Machining Solutions

Sandvik Machining Solutions är ett affärsområde inom Sandvik Group och tillhandahåller verktyg, verktygssystem och tjänster som optimerar bearbetningsoperationer som svarvning, fräsning och borrning. Tjänsterna inkluderar till exempel logistiklösningar och produktivitetsförbättringsprogram. Affärsområdessegmentet innehar flera marknadsledande varumärken för sitt metallbearbetningserbjudande som verkar oberoende av varandra.

Intresseanmälan Sandvik Traineeprogram

Talent program register form

*” anger obligatoriska fält

E-post*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill ditt företag också ha ett talangprogram med oss?

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.