Talangprogram AFRY Norr


Framtiden tillsammans med AFRY i Norr

Är du nyexaminerad och vill ge dig själv en flygande start på din karriär? Då är det här för dig! AFRY är ett ledande internationellt teknikkonsultbolag och rankas som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare för ingenjörer. De är experter inom infrastruktur, industri och energi och arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer. Talangprogrammet med AFRY i norr är för dig som vill kickstarta din karriär hos en av Sveriges bästa arbetsgivare och samtidigt genomgå ett program designat för din personliga utveckling.

Talangprogram 2024/2025

Programmet är designat för att du som junior i branschen skall få goda förutsättningar att växa och trivas i starten av din konsultkarriär hos AFRY. Under ett års tid kommer du kombinera det dagliga arbetet med olika utbildningar i hard skills (tex. teknisk kunskap) och soft skills (tex. självledarskap). 

I talangprogrammet satsar vi på din kompetensutveckling samtidigt som du får chansen att bygga ett nätverk och gemenskap med nya kollegor inom branschen.

Om Framtiden

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Vi rekommenderar AFRY som arbetsgivare och är mycket tacksamma för deras värdegrund och människosyn som är fokuserad kring mångfald och inkludering. Vi följer med spänning våra konsulter och företagets utveckling framåt.

Intresseanmälan AFRY Talangprogram

Talent program register form

*” anger obligatoriska fält

E-post*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill ditt företag också ha ett talangprogram med oss?

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.