Talangprogram AFRY Kärnkraft


Framtiden tillsammans med AFRY Kärnkraft (Nuclear)

Framtidens talangprogram med AFRY Nuclear är för dig som vill jobba inom energibranschen, få kompetensutveckling och gemenskap. AFRY har sedan 1950-talet varit pionjärer inom rådgivning för kärnkraftsindustrin och tillgodoser en rad olika kundbehov inom bland annat licensiering, konstruktion, drift och avveckling. I programmet får du möjlighet att kombinera dina spännande konsultuppdrag ute hos kund med utbildningar för att du ska få växa som person och utveckla din tekniska kompetens. 

Talangprogram 2024/2025

Du kommer att gå programmet tillsammans med personer från andra orter och på så vis kunna bygga ett internt nätverk. Programmet är designat för att ge dig bra förutsättningar att komma in i konsultrollen. Under programmet kommer det även att ingå gemensamma aktiviteter med de andra deltagarna samt tillfälle att utbyta erfarenheter med seniora kollegor inom företaget.

Om Framtiden

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Vi rekommenderar AFRY som arbetsgivare och är mycket tacksamma för deras värdegrund och människosyn som är fokuserad kring mångfald och inkludering. Vi följer med spänning våra konsulter och företagets utveckling framåt.

Intresseanmälan AFRY Talangprogram

*” anger obligatoriska fält

E-post*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.