Talangprogram AFRY Karlstad


image

Inkludering och mångfald

För AFRY är medarbetarna den viktigaste tillgången och att säkerställa att alla känner sig trygga och accepterade är en av deras högsta prioriteringar. Vi rekommenderar AFRY som arbetsgivare och värdesätter deras värdegrund och människosyn som är fokuserad kring mångfald och inkludering. Vi följer med spänning våra konsulter och företagets utveckling framåt. Vill du ha en kickstart i karriären? Tveka inte att ansöka!

Talangprogram 2024/2025

Du kommer att gå programmet tillsammans med andra som är i samma stadie i karriären och på så vis få möjligheten att bygga dig ett nätverk internt. Programmet är designat för att ge dig bra förutsättningar att komma in i konslutrollen. Du kommer ges möjlighet att utveckla hard skills (ex. teknisk kunskap) och soft skills (ex. självledarskap). Under programmet kommer det även att ingå gemensamma aktiviteter med de andra deltagarna samt tillfälle att utbyta erfarenheter med seniora kollegor inom företaget.

Om Framtiden

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Intresseanmälan AFRY Talangprogram

*” anger obligatoriska fält

E-post*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.