Talangprogram AFRY Connected Products


Framtiden tillsammans med AFRY Connected Products

Framtidens talangprogram med AFRY Connected Products är för dig som har en utbildning inomdatateknik, elektronik, teknisk fysik och elektroteknik, inbyggda system, mekatronik eller motsvarande och vill få både kompetensutveckling och gemenskap. Under programmet får du möjlighet att kombinera dina spännande konsultuppdrag ute hos kund med utbildningar för att du ska få växa som person och få en så bra start som möjligt på din karriär som konsult hos AFRY. 

Talangprogram 2024/2025

Programmet är designat för att ge dig bra förutsättningar att komma in i konslutrollen och en gemenskap med andra personer som är i samma fas. Du kommer ges möjlighet att utveckla hard skills (ex. teknisk kunskap) och soft skills (ex. självledarskap). Under programmet kommer det även att ingå gemensamma aktiviteter med de andra deltagarna samt tillfälle att utbyta erfarenheter med seniora kollegor inom företaget. 

Om Framtiden

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Vi rekommenderar AFRY som arbetsgivare och är mycket tacksamma för deras värdegrund och människosyn som är fokuserad kring mångfald och inkludering. Vi följer med spänning våra konsulter och företagets utveckling framåt.

Intresseanmälan AFRY Talangprogram

*” anger obligatoriska fält

E-post*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.