Talangprogram AFRY Advanced Automation


Framtiden tillsammans med AFRY Advanced Automation

Framtidens talangprogram med AFRY Advanced Automation är för dig som har intresse för teknik, automation, elkraft och hållbarhet. Här får du både kompetensutveckling och gemenskap. Programmet är designat för att du som junior i branschen skall få goda förutsättningar att växa och trivas i starten av din konsultkarriär hos AFRY. 

Talangprogram 2024/2025

Programmet är designat för att ge dig en kickstart i din karriär och en gemenskap med andra personer som är i samma fas. Du kommer få möjlighet att utveckla hard skills (tex. teknisk kunskap) och soft skills (tex. självledarskap). Under programmet kommer det även att ingå gemensamma aktiviteter med de andra deltagarna samt tillfälle att utbyta erfarenheter med seniora kollegor inom företaget. 

Om Framtiden

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Vi rekommenderar AFRY som arbetsgivare och är mycket tacksamma för deras värdegrund och människosyn som är fokuserad kring mångfald och inkludering. Vi följer med spänning våra konsulter och företagets utveckling framåt.

Intresseanmälan AFRY Talangprogram

*” anger obligatoriska fält

E-post*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.