Framtidens marknadspaket


Hitta din nästa stjärnmedarbetare!

Maximera din räckvidd med Framtidens marknadspaket

Framtidens marknadspaket är skräddarsydda för att attrahera och engagera kandidater. Genom vår marknadsföring säkerställer vi att ni når ut till en stor och relevant målgrupp.

Öka chansen att landa er nästa topptalang med Framtidens marknadspaket!

Till marknadspaketen
image

Nå tre gånger så många kandidater med riktad marknadsföring

  • Nå både aktiva & passiva kandidater
  • Få fler relevanta ansökningar
  • 3x kandidat-inflöde
  • Stärk er position som attraktiv arbetsgivare
image

Smart annonsering – ett enklare sätt för dig att nå ut till rätt kandidater

Vi vet hur avgörande det är att ha rätt personer på rätt plats. Därför har vi tagit fram marknadspaket för att göra det enklare för dig att locka och rekrytera de mest kvalificerade kandidaterna. Imponerande 9 av 10 kandidater är öppna för nya karriärmöjligheter om rätt tjänst dyker upp. Med vår effektiva jobbannonsering når du kandidaterna där de är som mest aktiva. Det enda du behöver göra är att välja ett marknadsföringsspaket och låta oss sköta resten åt dig.

Visste du att…
…omkring 80% av dagens arbetsgivare har svårt att attrahera rätt kandidater

…omkring 70% av alla potentiella kandidater idag är passiva arbetssökande

Framtidens marknadspaket

Framtidens marknadspaket är skräddarsydda för att locka de bästa talangerna inom din bransch och stärka ditt företags arbetsgivarvarumärke. Allt för att du ska bli the employer of choice!

Kolla in filmen för att ta del av hur våra marknadspaket kan hjälpa dig att nå rätt talanger!

Marknadspaket 1 – Job boost

Marknadspaketet Job boost ger maximal synlighet för dina lediga jobb. Vi integrerar din logotyp i annonserna på samtliga av våra annonsplattformar, på vår hemsida och i de utskick vi gör från vår databas. Vi använder oss av LinkedIns jobslot där vi når potentiella kandidater med riktad annonsdistribution. Dessutom skapar vi en animerad film som lyfter fram ditt företag och den lediga tjänsten – en kraftfull metod för att sticka ut i konkurrensen och locka rätt talanger. Kolla in exempelfilmen!

image

Marknadspaket 2 – Riktad annonsering

Med marknadspaketet Riktad annonsering utnyttjar vi kraften i riktad annonsering på plattformar som Google Ads, LinkedIn, Instagram, Facebook, e-post och YouTube för att nå ut till en bredare målgrupp. Genom att synas där potentiella kandidater spenderar sin tid, väcker vi deras intresse och lockar dem att utforska ditt lediga jobb. Vi tar hand om hela processen, från kampanjskapande till strategisk distribution, för att säkerställa att ditt företag når ut på de mest inflytelserika digitala kanalerna med maximal effekt.

image

Marknadspaket 3 – Talent branding

Paketet Talent Branding är vår helhetslösning för företag som strävar efter att bli the employer of choice. Med fyra kärnkomponenter – landningssida, sociala medier, riktad annonsering och filmproduktion – skapar vi en stark och attraktiv Talent Branding. Paketet Talent Branding är inte bara en investering i er rekrytering, det är en investering som hjälper er bygga ett varumärke som lockar och behåller de bästa talangerna på sikt.