image

Tillsammans kan vi skapa en bättre jul för fler!

Julen närmar sig och vi har återigen glädjen att skänka en julgåva till behövande som julklapp från oss. Framtiden har skänkt en julgåva årligen sedan 2008 eftersom en del av vårt uppdrag är att förändra människors liv. Vi vill gärna ta del av din åsikt som kund kring vilket initiativ du tycker att vi på Framtiden ska stötta.

Du kan vara med och påverka vart årets julgåva ska gå. Rösta genom att klicka på knappen ”Lägg din röst” under det initiativ du vill att vi stöttar. Vi fördelar sedan gåvan procentuellt utifrån röstningens resultat.

Rösta på ett av följande initiativ:

image

Barncancerfonden bekämpar barncancer, med målet att varje drabbat barn ska överleva och leva ett gott liv.  Barncancerfonden finansierar forskning som möjliggör effektivare och mer skonsamma behandlingar mot cancer och erbjuder stöd för drabbade familjer och barncanceröverlevare i hela landet. Läs mer här.

Lägg din röst
image

Varje år bistår Läkare utan gränser miljontals människor med sjukvård och humanitär hjälp i över 70 länder runt om i världen. De är en neutral och opartisk humanitär organisation som först och främst strävar efter att tillhandahålla högkvalitativ sjukvård till dem som behöver den mest. Läkare utan gränser ger just nu vård till människor i det krigsdrabbade Gaza, trots kontinuerliga attacker på sjukvårdsinstanser. Läs mer här

Lägg din röst
image

Idag är Svenska Röda Korset Sveriges största humanitära frivillighetsorganisation med omkring 25000 volontärer i över 400 lokalföreningar. De senaste åren har de bland annat gett stöd i krigets Ukraina, i hungersdrabbade länder i Afrika och efter jordbävningen i Syrien och Turkiet. Läs mer här

Lägg din röst