Student?
Kul att du är här!


Vi hjälper dig i din jobbsökarresa!

image

Vi skapar magi på jobbet

Framtiden har lång erfarenhet av att hjälpa människor till rätt arbetsplats. Vi finns här för dig som fortfarande studerar, för dig som har en stundande examen och för dig som vill ha en brygga mellan studier och arbetsliv. Du kan förvänta dig värdefulla tips som rör allt från goda studietekniker till grymma CV-tips. Registrera dig via vårt formulär idag!

Lediga jobb Till formuläret

Framtidens Talangprogram

När du som talang genomför Framtidens talangprogram får du en unik möjlighet att lära dig företagets verksamhet från grunden. På så vis kan du bredda ditt kunskapsområde, ta klivet mot att bli företagets nästa specialist, samt utöka ditt sociala och professionella nätverk.

Talangprogram

Vill du vara förberedd inför kommande arbetsliv?
Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig där du är nu!

Genom att fylla i formuläret kan vi ge dig verktyg och information du behöver för att lättare gå från studier till arbetsliv. Vi lär dig mer om hur du kan ta dig in i en ny bransch, vilket typ av bolag du kommer passa i, vad som är viktigt att tänka på vad gäller jobbansökan och vilka förändringar som sker på arbetsmarknaden. Du kommer också få ta del av vår CV-mall, tips och trix för att kunna slipa på din intervjuteknik, tillsammans med många andra praktiska tips.

Registrera dig idag för att få löpande information under studietiden!

Registrera dig här!

*” anger obligatoriska fält

E-post*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Verktyg för dig som söker jobb

Att leta jobb kan vara både spännande och energikrävande. Här är några korta tips och verktyg för att göra resan enklare.

image

Tips inför intervjun

Inför en intervju är det viktigt att du förbereder dig. Här hittar du viktiga tips framtagna för du ska känna dig tryggare och mer påläst inför din jobbintervju.

visa tips
image

CV-mall

Med hjälp av ett välstrukturerat och tydligt CV har du större chans att synas i en jobbsökarprocess. Vi har därför tagit fram en CV-mall som hjälper dig strukturera sitt CV. Den är framtagen av våra rekryterare tillsammans med vår marknadsavdelning.

Ladda ner CV-mall

Vår process – för dig som söker jobb

1. Sök jobb

På vår jobbportal hittar du lediga jobb just nu. Ansök direkt eller skapa ett inlogg till vår kandidatportal för att kunna använda dig av ”Enkel ansökan” funktionen. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

2. Ansök

Ladda upp din ansökan på vår jobbportal och bifoga ditt CV. Vill du ha hjälp att utforma ditt CV så kan du ladda ner vår CV-mall som du hittar här.

3. Intervju & coaching

En rekryterare kontaktar dig för en kort telefonintervju. Går du vidare är nästa steg en uppföljande intervju. Om du blir utvald, presenteras du för företaget och rekryteraren coachar dig inför mötet.

4. Intervju hos företaget

Tillsammans med din rekryterare träffar du företaget som söker personal. Här får du en bild av företagets värderingar och jobbet i sig.

5. Besked kring tjänst

Efter intervjun får du besked av din rekryterare kring tjänsten. Skulle du inte få just detta jobb har vi många andra jobbmöjligheter att erbjuda.