Talangprogram Chematur Engineering


Talangprogrammet 2024/2025

Nyexaminerad och redo för nya möjligheter? I talangprogrammet satsar vi på din kompetensutveckling samtidigt som du får chansen att bygga nätverk och gemenskap med nya kollegor inom branschen.

En kickstart i karriären

Vill du vara med och utveckla tekniska lösningar tillsammans med ett kunnigt och erfaret team? Trivs du i en miljö som kantas av frihet under ansvar där du får vara involverad i projekt från början till slut? Då är Chematurs talangprogram något för dig!

På Chematur ses ett stort värde i att integrera juniora kollegor som kan bidra med moderna perspektiv och kunskap. Är du rätt person för jobbet?

Programmet drar igång under våren, så skicka in din ansökan redan idag!

Talangprogrammet

När du som talang genomför Framtidens talangprogram i samarbete med Chematur Engineering kommer du få en flygande start på din yrkeskarriär. Under ett års tid kommer ditt dagliga arbete kombineras med en skräddarsydd utbildning för att du ska växa både som individ och inom din nya roll.

Du börjar din resa på Chematur Engineering tillsammans med flera andra talanger som är i samma skede i karriären. Tillsammans kommer ni delta i gemensamma utbildningsdagar, få coaching och träning inom både ”soft och hard” skills och delta i roliga aktiviteter tillsammans. Vårt mål är att du ska få en trygg start och en bra utveckling i början av din karriär.

image

Om Chematur Engineering

Chematur Engineering är ledande när det gäller utveckling och tillhandahållande av avancerade teknologiska lösningar inom kemisk industri. Företagets fokus ligger på att skräddarsy lösningar åt sina kunder med fokus på kemisk produktion, miljöteknik och energi.

Här får du chansen att vara en del av ett team av experter som strävar efter att skapa hållbara produktionslösningar och bidra till tekniskt banbrytande lösningar.

Inga lediga tjänster just nu

Intresseanmälan Chematur Talangprogram

*” anger obligatoriska fält

E-post*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill ditt företag också ha ett talangprogram med oss?

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.