Framtidens talangprogram på ABB


Vill du forma framtiden tillsammans med ABB?

Påbörja ett nytt kapitel i din karriär som talang i Framtidens talangprogram tillsammans med ABB Ports! Detta är en unik chans för dig som vill arbeta med banbrytande teknologi i ett globalt företag och samtidigt genomgå ett program särskilt framtaget för din personliga utveckling. Ta chansen idag! 

Det första kapitlet i en spännande historia

Teamet på ABB Ports består av drivna teknikpionjärer som tillsammans jobbar för att hitta innovativa lösningar på avancerade teknikutmaningar. ABB har ett stort fokus på sina medarbetare och tror att de anställda är nyckeln till deras fortsatta framgång. Vill du börja på en arbetsplats som värnar om din karriärutveckling, då är det här din chans! Till talangprogrammet söker vi dig med ett genuint intresse för teknik, programmering och innovativa lösningar. Är du redo att anta utmaningen?

Talangprogrammet

När du som talang genomför Framtidens talangprogram i samarbete med ABB Ports kommer du få bästa möjliga start på din karriär. Väl ombord kommer du under ett års tid få möjligheten att kombinera ditt dagliga arbete med utbildning för att du ska växa som individ och i din roll.

Då jobbet och projekten sker på en global nivå tillkommer många spännande resor med tjänsten. Det är en unik möjlighet för dig som vill arbeta samtidigt som du får möjlighet att upptäcka nya kulturer. Du kommer att starta din tjänst på ABB tillsammans med andra nyutexaminerade ingenjörer. Tillsammans kommer ni att följa upp, fördjupa och reflektera över era nyvunna kunskaper genom gemensamma utbildningsdagar, erfarenhetsutbyten och roliga aktiviteter under hela ditt första anställningsår.

Har du ett brinnande intresse för teknik och är redo att kickstarta din karriär? Ansök idag!

image

Om ABB och ABB Ports

ABB är ledande inom teknik för elektrifiering och automation och möjliggör en mer hållbar och resurseffektiv framtid. Företagets lösningar kopplar samman ingenjörskunnande och mjukvara för att optimera hur saker tillverkas, flyttas, drivs och styrs.

ABB Ports är specialiserade på avancerade automations- och informationssystem för rörelsekontroll av alla typer av containerkranar. De är den ledande leverantören av kransystem och levererar el- och automationssystem till kranar, till de stora containerterminalerna världen över.

Intresseanmälan ABB Ports Talangprogram

*” anger obligatoriska fält

E-post*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill ditt företag också ha ett talangprogram med oss?

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.