Vägen till ditt nya jobb

Vägen till ditt nya jobb startar så fort du har skickat in din ansökan. Du kan hålla koll på ett eller flera jobb som du är intresserad av genom att registrera ditt CV i vår databas och skapa jobbbevakningar efter dina egna kriterier. Vi erbjuder dig de allra bästa möjligheterna att nå ditt drömjobb. Just nu har vi hundratals lediga jobb­.

Processbild som beskriver vägen till ditt nya jobb i olika steg.

1 Registrera ditt CV

Genom att registrera ditt CV hos oss får du inte bara möjligheten att söka jobb, du blir även sökbar för våra personalansvariga.

2 Skapa en jobbevakning

Bevaka lediga jobb och få notifikationer till din mail när de kommer ut lediga tjänster som intresserar just dig.

3 Sök jobbet

När du söker jobb kan du enkelt filtrera jobben på region/stad, kategori, omfattning och jobbtyp för att sortera fram de jobben som just du är intresserad av. Du söker ett jobb via ditt konto hos oss, skapa ett nytt eller logga in på ditt konto, alternativt söker du jobbet direkt via länken i annonsen. Om du har ett konto väljer du själv om du vill ladda upp ett nytt CV eller om du vill använda ett som redan är sparat på ditt konto när du söker ett jobb. Du kan sedan komplettera din ansökan med ett personligt brev och andra dokument som du laddar upp. Avsluta med att beskriva varför du själv tycker att du passar bra för tjänsten du söker. Se våra lediga jobb.

4 Vi kallar på intervju

Vår personalansvarig läser alla intresseanmälningar och kallar dig till intervju om du anses som lämplig för den aktuella tjänsten. Efter intervjun kontaktar vi de referenser du uppgett.

5 Presentation hos kund

Vi presenterar dig sedan för vår kund så att du får möjlighet att ställa frågor om din potentiella arbetsplats och kunden ges möjlighet att ställa frågor om dig.

6 Du blir anställd

Som anställd hos oss kan du känna dig trygg. Du omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Vi har sedan kontinuerliga uppföljningar med både dig som konsult och kundföretaget så att vi vet att du trivs på din nya arbetsplats.

 

Registrera ditt CV

- Registrera ditt CV och bli sökbar för våra personalansvariga -
- Skapa jobbevakningar och få notifikationer för jobb som kan intressera just dig -

På framtiden.com använder vi kakor (cookies) för att vår webbplats ska fungera på bästa sätt.
Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Läs mer om cookies