Traineeprogram Seco Tools


Framtiden tillsammans med Seco Tools

Framtiden samarbetar med Seco Tools och kan stolt erbjuda en möjlighet att växa in i ett stort företag med goda framtidsutsikter.

Tillsammans med Seco Tools har vi på Framtiden AB skräddarsytt ett Traineeprogram där du som anställd får möjlighet att kombinera ditt arbete med kostnadsfria utbildningar på arbetstid.

LEDIGA TJÄNSTER Övriga Traineeprogram

Traineeprogrammet

Genom Traineeprogrammet får du bästa möjliga start på din karriär. Väl ombord får du ett år där vi kommer att kombinera ditt dagliga arbete med utbildning för att du ska växa både som individ och öka din tekniska kompetens.  

Vi vill att du ska vara en del av Seco Tools team under lång tid och vi tror att det börjar med ett engagemang från oss, vi vill ge dig som nyanställd ett år av utveckling genom vårt Traineeprogram.

Som nyexaminerad kommer du från skolmiljön in i ett program där vi satsar på din kompetensutveckling samtidigt som du får chansen att bygga ett nätverk och gemenskap med andra som är i samma situation som du. Du kommer under ett års tid kontinuerligt få utbildningsdagar, gemensamma aktiviteter samtidigt som du genomför ditt dagliga arbete.

Placeringsort: Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro

Inga lediga tjänster just nu

image

Om Seco Tool

Seco Tool är en del av Sandvik, en global högteknologisk ingenjörskoncern med cirka 44 000 anställda världen över. De erbjuder lösningar som förbättrar produktivitet, lönsamhet och hållbarhet för tillverknings-, gruv- och infrastrukturindustrin. De utvecklar världen genom teknik och tillsammans lever dem efter deras värderingar Kundfokus, Innovation, Fair Play och Passion to Win. Medarbetarna är kärnan och Sandvik strävar efter att visa en kultur som realiserar personalens fulla potential. Seco Tool drar nytta av styrkorna med mångfald och inkludering och har personallösningar som gör att de kan vara ett effektivt och högpresterande företag.

Intresseanmälan Seco Tools Traineeprogram

Talent program register form

*” anger obligatoriska fält

E-post*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill ditt företag också ha ett talangprogram med oss?

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.