Rekrytering Financial Controller


Vi på Framtiden har en lång erfarenhet inom rekrytering av financial controller och genomför regelbundet intervjuer med kandidater från olika kompetenser och erfarenheter.

image

Hitta kompetenta finacial controllers

Vårt arbete har gett en god förståelse för rollen som financial controller och dess uppgifter i olika arbetsmiljöer. Våra rekryterare har både förståelse för yrkesrollen, samt erfarenhet inom rekrytering av financial controller. Vi hjälper till med er rekrytering genom att matcha kundens behov med rätt personlighet och kompetens.

Financial controller – Arbetsuppgifter

En financial controller är en person som är ansvarig för att hantera en organisationens pengar och ekonomi. De samlar in och analyserar finansiell information, och hjälper till att sätta upp och följa regler för ekonomisk ledning och budgetering. Målet är att säkerställa att organisationen har en sund ekonomi och uppnår sina affärsmål.

image

Rekrytering av financial controller med Framtiden

Vi på Framtiden har en djup förståelse för branschen och den nuvarande arbetsmarknaden, vilket gör att vi kan rekommendera kandidater med den senaste kunskapen och erfarenheten. Genom att ta hjälp av oss sparar du både tid och möda, vilket ger dig mer tid att ägna åt dina egna uppgifter och andra mål inom verksamheten. Vi hjälper dig med rekrytering av financial controller för att hitta kandidaten som kan bidra till din organisation på ett betydande sätt och förverkliga dina ekonomiska mål.

image

Rekrytera eller bemanna?

Vi erbjuder både rekrytering och bemanning – båda vilket vi tillför samma kvalitet inom. Vad som avgör om du ska rekrytera eller bemanna en financial controller beror helt på ditt behov. Genom rekrytering kan vi hjälpa er hitta en långvarig lösning med en kandidat som besitter de efterfrågade kompetenserna från start. Här är vi framförallt till hjälp då vi har ständig koll på olika talanger även inom nischade arbetsområden som detta.

Skulle ditt behov snarare vara tillfälligt är bemanning vägen för dig. Det kan handla om att du vill se vad yrkesrollen tillför till er verksamhet, eller att ni fyller en position under en tjänst- eller föräldraledighet. I detta fall kan vi se till att ni får en financial controller snabbt på plats, med de kompetenser som både krävs och önskas.

image

Rekryteringsprocessen

Vi ser till att snabbt komma igång efter att du hör av dig. Så ser vår process ut vid rekrytering av financial controller:

1. Behovsanalys & tidplan
Kundansvarig på Framtiden träffar dig för att se över dina behov samt sätta en tidsplan för rekryteringen. 

2. Kravspecifikation
När du bestämt dig för att ta hjälp av oss träffar vår kundansvarig och rekryterare dig för att fördjupa kravprofilen med de kompetenser som efterfrågas. Vår rekryterare skapar förutsättningar för att genomföra en evidensbaserad rekrytering. Fokus är att hitta kandidaterna med störst potential att bli bra medarbetare hos er.

3. Annonsering
Vår rekryterare publicerar annonser på Framtidens hemsida, våra annonsportaler samt sociala medier.

4. Sökning och urval
Vår rekryterare granskar inkomna ansökningar och söker efter kandidater i våra nätverk och databaser. Rekryteraren genomför eventuella tester med kandidaterna och gör därefter ett urval baserat på de kompetenser vi tillsammans identifierat.

5. Intervju
Vår rekryterare intervjuar potentiella kandidater med hjälp av evidensbaserad intervjuteknik som syftar till att verifiera de efterfrågade kompetenserna.

6. Referenstagning
Vår rekryterare hämtar in referenser från tidigare arbetsplatser eller skolor i syfte att verifiera kandidaternas kompetenser och egenskaper.

7. Kandidatpresentation
Vår rekryterare presenterar de mest lämpade kandidaterna för dig. Du fattar därefter beslut om vilken eller vilka kandidater du vill träffa. Vid kandidatpresentationen har du möjlighet att genomföra en fördjupad intervju och verifiera kandidaternas kompetens. Här finns rekryteraren med som stöd. Därefter fattar du beslut om anställning. 

8. Start och uppföljning
Kandidaten börjar sitt uppdrag som konsult hos dig med anställning via Framtiden, eller vid en direktrekrytering, som anställd hos dig. Vår konsultansvarig har kontakt med konsulten under hela uppdraget samt följer upp hur samarbetet fortlöper för att säkerställa att båda parter är nöjda. 

9. Fortsatt samarbete
Vi ser långsiktigt på våra kundrelationer och vår målsättning är att få hjälpa er vid nästa rekrytering.

Vill du ha hjälp att hitta personal?

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.