Embeddedutvecklare till Husqvarna Grop

AnsvarigLinda Önerudlinda.onerud@framtiden.com

Brinner du för programmering inom C & C++? Gillar du att arbeta i en agil verksamhet där du får vara med och utveckla Husqvarnas framtida batterier. Läs annonsen, detta kan vara något för dig!

Dina arbetsuppgifter

I den här tjänsten som utvecklare mot inbyggda system på Husqvarnas Battery Competence Center (BCC) kommer du ingå i ett team med kompetenta medarbetare där ni arbetar i en agil arbetsmetod. Du kommer att jobba med utveckling av batterier i områdena: State of charge, health, power and safety. Du arbetar i språken C och C++ och det är ett stort plus om du har förståelse av elektronik och controllers.
Du arbetar nära produkten där du testar ditt arbete och tydligt ser resultatet av det. Den här rollen innebär mycket interaktion även med övriga utvecklingsteam och vi ser därför att du förstår vikten av samarbete och kollegor.

Om företaget

Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är vi världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Vi är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om vår Automower?
Vi har en oerhört stark innovationsfilosofi och vi efterlever vår företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Börjar du att jobba på Husqvarna Group erbjuds du:
- En roll på ett internationellt produktbolag där du får arbeta med de senaste teknologierna
- Möjlighet att arbeta i hela utvecklingskedjan och nära företagets produkter där du direkt ser resultatet av ditt arbete
- En organisation som tar vara på varje medarbetares kompetens och där det finns stora möjligheter till kompetensutveckling både i din egen roll och inom bolaget

Din profil

Skallkrav:
- Lägst högskolenivå inom relevant utbildning, exempelvis inbyggda system eller datateknik
- Kunskap i C/C++ och stort intresse för programmering
- Arbetslivserfarenhet inom programmering.
- Svenska och Engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Kunskap i Python.

Som person är du driven och brinner för teknik. Du är innovativ och en problemlösare som gärna bidrar medd nya idéer. Du är kommunikativ och gillar att jobba i team samtidigt som du är självgående och gillar att ta egna initiativ.

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Huskvarna
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!

TillsvidareanställningHyr/rekryteringJönköpingHeltidKompetenskatalog - Data och IT
Ansök

Ansök senast:2021-02-27

Tipsa