Automationsingenjör sökes till globalt företag för utlandstjänst!

AnsvarigChristoffer JohanssonChristoffer.Johansson@framtiden.com

Är du en person med ett stort tekniskt intresse? Vill du öka din kompetens inom autonoma system och PLC programmering? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Som automationsingenjör hos vår kund får du en bred teknisk kunskap samtidigt som du får möjligheten att arbeta i en global miljö.

Dina arbetsuppgifter

Som automationsingenjör kommer du arbeta med ingångkörning av autonoma kranar på en utvald sight någonstans i världen. Genom felsökning och PLC programmering kommer du se till att allt på kranarna fungerar som det ska. Anställningen startar med en utbildning i Västerås för att sedan åka ut till sighten där du är med och kör igång kranarna. Du kommer vara borta i 3-12 månader för att sedan komma tillbaka till Västerås och gå igenom PLC koden. Därefter åker du tillbakal utomlands igen på obestämd tid. Till en början kommer du att arbeta tillsammans med en mentor för att sedan ta eget ansvar i takt med att din kompetens ökar.

Om företaget

Vår kund är ett internationellt bolag som bland annat arbeta med ingångkörning av autonoma kranar runt om i världen. De arbetar med världsledande teknologi och erbjuder otroliga utvecklingsmöjligheter. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Din profil

Skallkrav:
- Högskoleingenjör inom relevant område, till exempel automation, elkraft eller elektroteknik
- Kunskap i PLC programmering
- Engelska i tal och skrift
- Svenskt eller europeiskt pass
- Körkort B

Meriterande:
- Elkraft- eller elektronikkunskap
- Kunskap i andra språk
- Utbildning i hälsa och säkerhet
- Utbildning i el-säkerhet

Vi ser gärna att du som söker är en stresstålig person med högt säkerhetstänk. Då kranarna är mellan 50-70 m höga är det viktigt att inte vara rädd för höjder. Du behöver kunna arbeta både i team och självständigt och då tjänsten innebär arbete utomlands är det en stor fördel om du har ett intresse för andra kulturer.

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse + traktamente och övertidsersättning
Placeringsort: Västerås/utomlands
Start: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

TillsvidareanställningUthyrningVästeråsHeltid4. IT/Teknik
Ansök

Ansök senast:2021-04-29

Tipsa