Vårt erbjudande

En rekryteringsprocess kan ofta dra ut på tiden och bli kostsam. Med glädje hjälper vi er att hitta rätt kandidat snabbt, då vi älskar att arbeta i högt tempo. Som kund hos oss är du trygg. Vi låter dig alltid veta var i processen vi befinner oss och vilket steg som är på tur.

Betala först vid leverans
Vi är en trygg partner som vill hjälpa er att hitta den bästa kandidaten för just er verksamhet. En påbörjad sökning är kostnadsfri och ni betalar först när ni godkänt kandidaten och denne levereras till er. Framtidens garanti är att processen är kostnadsfri om vi inte levererar en kandidat som ni är nöjd med.

Byte av konsult om ni inte är nöjda
Uppdraget startar när ni har valt en kandidat. För att säkerställa ett bra samarbete har vi kontinuerliga uppföljningar med både er och konsulten. Om konsulten mot förmodan inte skulle leva upp till de kvalifikationer som förutbestämt ersätter vi denna kostnadsfritt genom en ny sökning för att hitta rätt person till er verksamhet.

Snabb leverans
Vi bygger vår rekryteringsprocess kring snabba beslut vilket, enligt oss, påverkar möjligheten till framgång. Vi lägger stor vikt vid att tillsammans sätta en tydlig tidsplan. Tidsplanen kommer att vara en riktlinje för oss när vi letar efter passande kandidater för er verksamhet.

Annonsering och marknadsföring
Vi annonserar tjänsten på flertalet platsbanker exempelvis: AMS, MetroJobb, Careeerbuilder, BlocketJobb och framtiden.com. Vi marknadsför även tjänsten via sociala medier.

Hyr först anställ sedan
Med vår affärsmodell hyr ni först personal av oss för att sedan ta över personalen till er verksamhet.

Behöver ni en ung talang?
Behöver ni föryngra företaget eller söker ni en nyutexaminerad person med spetskompetens? Vi är specialister på uthyrning och rekrytering av unga talanger som är i början av sin yrkeskarriär och har upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Söker du personal?

Vi har rätt kompetens för ditt företag. Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner användarvillkoren Läs mer och att Framtiden AB behandlar mina personuppgifter enligt integritetsskyddspolicyn Läs mer

Frågor och svar

Lär dig mer