Söker du personal?

Med lång erfarenhet av rekrytering och ett stort gäng motiverade talanger kan vi hjälpa dig att hitta medarbetare i världsklass.


Kontakta oss

Genom att låta Framtiden hjälpa dig med rekryteringen kan du vara trygg och säker på att vi alltid genomför unika sökningar för att hitta rätt kandidat för just ert företag.

1. Behovsanalys & tidplan

Tillsammans går vi igenom er situation och tar reda på vad just ni behöver. Vi enas om de praktiska detaljerna i processen som behövs för att gå vidare.

2. Kravspecifikation

Nästa steg är att ni får träffa och lära känna någon av våra personalansvariga. De kommer göra sitt yttersta för att förstå ert företags behov och få kunskap om vad ni söker för att kunna starta rekryteringsprocessen. Därefter är det bara för er att luta sig tillbaka och låta Framtiden göra jobbet.

3. Annonsering & sökning

Nu börjar sökandet efter rätt kandidat. Vi annonserar och marknadsför tjänsten i flertalet kanaler och annonsbanker. Er personalansvariga söker aktivt i vår databas, via sociala medier, i kontaktnät och på universitet med mera.

4. Urval, intervjuer & referenstagning

Den personalansvariga går igenom alla tänkbara kandidater, gör urval, intervjuar och gör en referenstagning. Mycket tid läggs ned för att hitta rätt kandidat för just er tjänst.

5. Presentation & val av kandidat

Nu presenteras den bästa kandidaten för dig. Den personalansvariga är med vid intervjutillfället hos er för att höra dina synpunkter och för att tillsammans med er ta beslut om detta är rätt kandidat för er eller ej.

6. Start av uppdrag

När du valt en kandidat startar kandidaten som uthyrd konsult hos er.

7. Uppföljning

Framtidens uppdrag slutar inte när din konsult gör sin första dag hos er. Vi genomför regelbundna uppföljningsmöten för att säkerställa att både ni och konsulten är nöjda. Vi utlovar kvalité från början till slut.

3 veckor
I genomsnitt levererar vi konsulter till din arbetsplats på 3 veckor.
700 konsulter
Vi har ca 700 konsulter ute på uppdrag löpande under året.
279000 CV'n
I vår databas har vi 279 000 unika CV’n
"Framtiden jobbade för att jag skulle bli tillsvidareanställd hos kunden - det var en skön garanti"
- Helen Truong

Specialistområden

Vi är specialister inom fyra affärsområden som vi levererar kandidater i världsklass till.

IT & teknik
Ekonomi & finans
Kontor
Lager & industri
"Jag hade självförtroende inför intervjun hos kunden eftersom jag blivit utvald av Framtiden som träffat flera kandidater"
- Jennifer Zetterman

Söker du personal?

Vi har rätt kompetens för ditt företag. Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner användarvillkoren Läs mer och att Framtiden AB behandlar mina personuppgifter enligt integritetsskyddspolicyn Läs mer

"En fördel är att man får 'känna på' företaget man blir uthyrd till"
- Thomas Andrén