Vill du bli expert på BIM? Vi söker en ingenjör till innovativa MagiCAD

AnsvarigFanny Reinhardt Kångefanny.r@framtiden.com

Vill du bli specialist inom den marknadsledande mjukvaran MagiCAD som ligger på plattformarna AutoCAD och Revit?
Gillar du kundkontakt och vill utbilda dina branschkollegor i BIM? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som teknisk specialist har du en varierad vardag med många spännande arbetsuppgifter inom vår kunds marknadsledande mjukvara inom bygg- och installationsbranschen som heter MagiCAD och finns till både AutoCAD och Revit. Inledningsvis introduceras du grundligt till vår kunds produktportfolio för att på bästa sätt sedan kunna stötta bolagets kunder. I arbetet ingår också demonstration av mjukvaran under försäljningsprocessen via webben. Stöttningen till kunder sker oftast via skärmdelningar där du vägleder och hjälper kunderna med att lösa problem. När du blivit varm i kläderna kommer du också arbeta med BETA-tester av programvaran. Längre fram är sedan tanken att du ska hålla i utbildningar inom mjukvaran för vår kunds kunder som till exempel är konsulter och entreprenader inom byggbranschen.

Om företaget

Vår kund säljer, utbildar och stöttar kunder inom mjukvaror för bygg- och installationsbranschen. Till sitt kontor i Stockholm söker dem nu en ny medarbetare som ska ingå i det tekniska specialistteamet som på längre sikt även kommer arbeta med utbildningar och demonstrationer av mjukvaran. Här har du chans att bli en viktig del av ett spännande kontor med härliga medarbetare.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:
- Har en högskola/YH-utbildning (gärna inom bygg, el, VVS, CAD, BIM eller energi)
- Kommunicerar flytande på svenska och engelska
- Har kunskaper inom Autocad eller Revit

Det är meriterande om du har teknisk arbetslivserfarenhet och/eller erfarenhet av MagiCAD sedan tidigare.

Som person är du social, utåtriktad och trivs i en roll där mycket kundkontakt ingår. Vi söker dig som brinner för service och är en god problemlösare samt har en positiv grundsyn. Du är en prestigelös och ödmjuk person som ständig strävar efter mer kunskap.

Om oss

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.
Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 08:00-17:00
Placering: Stockholm

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

TillsvidareanställningHyr/rekryteringStockholmHeltidData, IT
Ansök

Ansök senast:2019-04-07

Tipsa