Utvecklare till spännande bolag i Stockholm

AnsvarigMax Adsjömax.adsjo@framtiden.com

Är du utbildad minst högskoleingenjör eller civilingenjör och vill arbeta med mjukvaruutveckling inom en otroligt häftig bransch med stor utvecklingspotential? Är du driven och har ambition och vision med din karriär? Då har vi tjänsten för dig. Ansök redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Hos vår kund kommer du att arbeta med mjukvaruutveckling mot testning och simulation av produkter som används i flygsystem inom försvar och säkerhet. Du kommer att arbeta agilt i scrum.
De arbetar i team där dagen startar med ett morgonmöte och teamleader delar upp arbetet mellan dig och dina kollegor.

Du kommer få en löpande introduktion med senior kollega.

Om företaget

Vår kund är en stolt global leverantör inom militär- och civilsäkerhet och har kunder på varje kontinent i världen. De har 16,000 anställda och en omsättning på SEK 31 biljoner årligen där 23% av totala värdet spenderas i R&D. Gruppen som söker utvecklare sitter i Järfälla och är 17 totalt i teamet. Kunden erbjuder dig en chans att få arbeta med riktigt häftiga produkter och stor potential för dig att utvecklas. Flexibel arbetstid och gym finns tillgängligt.

Din profil

Skallkrav:
-Civilingenjör eller högskoleingenjör inom datateknik, elektroteknik, teknikskfysik, mekatronik, farkostteknik
-Svenska & Engelska i tal och skrift
-Java C++ eller Phyton

Meriterande:
-Tidigare arbetat i git eller jenkis
-Erfarenhet av likande arbete mot t,ex Ericsson
-Eclipse RCP

Som person ser vi att är en lagspelare som vågar ta initiativ och har visioner framåt i karriären.

Vår kund ser gärna att du har ledaregenskaper i dig som person

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor

Arbetsort: Järfälla
Start: 7/9

TillsvidareanställningHyr/rekryteringJärfällaHeltidData, IT
Ansök

Ansök senast:2019-08-29

Tipsa