Serviceminded administratör sökes till IT-projekt i Stockholm

AnsvarigCamilla LindströmCamilla.Lindstrom@framtiden.com

Är du en driven och kundfokuserad administratör med intresse av IT? Vill du vara med och supportera i ett projekt som löper i 4 veckor på ett stort och händelserikt bolag i centrala Stockholm? Ansök idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Vår kund letar efter en person som vill vara med och agera intern support för ett projekt på bolaget. Det kommer ske en migration internt och du som support/administratör stödjer samt bestämmer när dessa migrationer ska ske, dvs kontakta användare och bestämma tid etc. Du kommer att ha regelbundna avstämningar med projektledaren som även kommer att introducera dig till arbetsuppgifterna.

Om företaget

Vår kund är ett ledande IT-konsultbolag som specialiserar sig inom utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Med djup branschkunskap, teknisk expertis och gedigen kundförståelse är de idag fler än 2000 medarbetare runtom i världen.

Din profil

För att lyckas i denna roll är du som person utåtriktad och gillar kundkontakt. Vi ser att du är systematisk och går igång på problemlösning samt har intresse för IT.

Skallkrav

- Svenska och Engelska
- IT-intresse
- Gymnasieutbildning
- Officepaketet
- Windows 10

Meriterande

- Kunskap inom VPN
- Körkort

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: v 40
Arbetsort: Stockholm, kan förekomma resor
Lön: Enligt överenskommelse

VisstidsanställningUthyrningStockholmHeltidData, IT
Ansök

Ansök senast:2019-09-02

Tipsa