Kundfokuserad servicetekniker till ledande aktör inom industriservice

AnsvarigKlara A Larssonklara.a.larsson@framtiden.com

Vill du starta din karriär i en spännande roll där du får användning av din praktiska förmåga? Är du en teknikintresserad person som vill arbeta med varierade arbetsuppgifter? Ta då chansen att söka tjänsten som servicetekniker till vår kund i Göteborg!

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du att ansvara över reparation, drift och underhåll sett till:

- Industriväxlar
- Elmotorer
- Pumpar

Exempel på arbetsuppgifter är:

- Felsökning
- Justering
- Provkörning
- Rengöring

Ditt arbete kommer att variera stort då vår kund arbetar med många olika typer av företag och produkter in industribranschen, arbetsuppgifterna ser aldrig likadana ut och dina tekniska kompetenser som mekaniker utmanas och utvecklas ständigt i tjänsten. Du utgår alltid från vår kunds verkstad med reparation och serviceunderhåll samtidigt som du också kommer åka ut på en hel del arbeten ute hos vår kunds olika kunder. Du kommer att arbeta i ett team med erfarna kollegor under en period så att du blir trygg med arbetsuppgifterna och på sikt och mer självständig.

Om företaget

Vår kund är en ledande aktör inom industriservice, mekaniskt underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Företaget är verksamma på flertalet orter i Sverige med lokala serviceverkstäder och lokal lagerhållning. De erbjuder industrier lösningar i hela kedjan från analys, projektering och produktleverans till montage, underhåll och reparationer. Företaget ingår i Axel Johnson International vars uppgift är att driva affärsutveckling och tillväxt.

Vår kund erbjuder dig förutom intressanta arbetsuppgifter:

- Självständigt arbete med möjlighet att utvecklas i företaget genom till exempel vidareutbildningar inom området
- Generöst friskvårdsbidrag
- Härlig gemenskap

Din profil

Du som söker har en förmåga och ett intresse för att samarbeta med andra människor och du har också lätt för att anpassa dig till andras åsikter. Du är en nyfiken person är trygg med att våga ta egna beslut samtidigt som du alltid strävar efter att utveckla din kompetens dig är det självklart att kunden är i fokus och du anstränger dig alltid för att leverera bästa tänkbara lösningar.

Skallkrav:

- Teknisk gymnasial utbildning, exempelvis inom fordon
- Körkort B
- Mycket goda kunskaper i svenska

Meriterande:

- Erfarenhet från liknande arbete och kunskap inom elområdet
- Mekat på fritiden
- Engelska

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07:00- 16:00
Ort: Göteborg
Lön: Ca 32 000 kr/mån

TillsvidareanställningHyr/rekryteringGöteborgHeltidInstallation, Drift, Underhåll, Tekniker
Ansök

Ansök senast:2019-08-22

Tipsa