Junior mjukvarutvecklare till Smartoptics

AnsvarigMax Adsjömax.adsjo@framtiden.com

Har du ett stort intresse för C++, samt ett intresse för hårdvara och vill komma in i en junior roll till ett team med stort driv och engagemang?
Skicka din ansökan idag då urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Som junior utvecklare inom C++ kommer du arbeta inhouse och agilt (SCRUM) i ett erfaret R&D-team på ett företrag som konstruerar och säljer fiberoptisk nätverksutrustning. Du kommer att arbeta med en modern mjukvaruplattform med produkter som idag har ett CLI användargränssnitt men andra användargränssnitt finns i roadmapen. I jobbet ingår att för plattformen läsa på i olika datablad, systemera, designa och implementera mjukvara. Vidare kommer du att utveckla olika gränssnitt för att kunna kommunicera med olika optiska moduler och nätverksenheter. Det ingår även att utföra kodgranskning, dokumentation och olika funktionstester, samt verifieringstester för att se om mjukvaran och hårdvaran samarbetar med varandra enligt kravspecifikation

Om företaget

Smartoptics sitter i fräscha lokaler i Kista bara 5 min promenad ifrån tunnelbanan och Kista galleria.
De är idag 25st på kontoret i Sverige och totalt drygt 50st i bolaget.

Smartoptics erbjuder innovativa optiska nätlösningar och komponenter för den nya tidens öppna nät. Vi fokuserar på att lösa de tekniska utmaningarna i näten och öka våra kunders konkurrenskraft. Vår kundbas består av tusentals företag, statliga kunder, molnleverantörer, “internet exchanges” samt kabel- och telekomoperatörer.
Vi använder oss av moderna principer för mjukvaruutveckling och ökar nätens effektivitet genom att alltid arbeta för öppna nät. Detta gör det möjligt för våra kunder att bredda sin leverantörs- och teknikbas, förbli flexibla och minimera sina kostnader.
Våra lösningar är baserade på öppna nätstandarder och används i olika tillämpningar i metro- och regionala nät som i allt högre utsträckning bygger på tjänster och specifikationer från datacentermiljöer. Produkterna vi levererar är baserade på egenutvecklad hård- och mjukvara och kompletteras med ett värdeökande tjänsteerbjudande.
Smartoptics är ett skandinaviskt företag grundat år 2006. Vi samarbetar med ledande leverantörer av teknik och nätlösningar och har erhållit en stor mängd certifieringar och godkännanden från stora leverantörer av switch- och lagringslösningar som Brocade, Cisco, HPE och Dell EMC. Vi har en global räckvidd genom vår egen försäljningsorganisation och mer än 100 affärspartners, inklusive distributörer, OEM och VAR.
Vi sätter stor vikt vid att vara lyhörda, pålitliga och innovativa.

Din profil

Profil:
Skallkrav:
-Civilingenjör / Högskoleutbildning med inriktning mot data/it
-C++ Kunskaper
-Svenska & Engelska i tal och skrift
-Tekniskt intresserad

Meriterande.
- Projektarbete inom C++

För Smartoptics är det viktigaste med rätt inställning och driv! Är du prestigelös, nyfiken av dig och har viljan att alltid driva saker framåt samt en energispridare? Då kommer du passa perfekt in detta gäng!

Som person bör du inte vara rädd för att fråga om råd / hjälp du kommer alltid erbjudas hjälp utav dina kollegor

Smartoptics erbjuder:
-Friskvårdspeng
-Mobil & arbetsdator
-6 veckors semester
-Privat tjänstepension
-Privat sjukvårdsförsäkring
-Flexibla arbetstider
-Bonusprogram

Om oss

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor

Start; Omgående enligt överenskommelse
Ort: Stockholm Kista
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8-17

TillsvidareanställningRekryteringStockholmHeltidData, IT
Ansök

Ansök senast:2019-05-06

Tipsa