Driven supporttekniker sökes!

AnsvarigMirjam Kjellbergmirjam@framtiden.com

Brinner du för både teknik och service? Vill du få chansen att visa framfötterna i en organisation som tar tillvara på sina medarbetare? Sök då tjänsten som supporttekniker eller tipsa någon du tror skulle passa in!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill arbeta som supporttekniker på ett företag som erbjuder sina kunder ett komplett utbud av tjänster och lösningar inom IT. Du kommer i din roll som supporttekniker att ta emot samtal och mail från kunder som behöver hjälp med sina datorer, telefoner och/eller system. Ärendena varierar och du kan komma att få hjälpa någon att använda ett datorprogram, felsöka, åtgärda fel etc. Du kommer att ställa frågor som ringar in problemet och hjälper sedan kunden att åtgärda det som är fel. Det kan förekomma att du får åka ut till kund för att lösa problemet på plats.

Inledningsvis kommer du att få upplärning av någon i supportteamet som ser till att du får rätt förutsättningar att lyckas i din roll. Hur länge du får upplärning beror på din tidigare erfarenhet.

Om företaget

Vår kund är en komplett leverantör av tjänster och lösningar inom IT. De erbjuder bland annat serverhosting, hosting av backup, klientdrift och drifttjänster inom säkerhet. Deras viktigaste mål är att deras kunder får förstklassig support och service på en personlig nivå.

Mer information ges vid intervjutillfälle.

Din profil

Vi söker nu dig som brinner för teknik och ser dig själv som en serviceminded person. Då mängden ärenden kan variera är det viktigt att du är stresstålig, engagerad och driven. Eftersom du har daglig kontakt med kunder är det också viktigt att du är förtroendeingivande och lyhörd. För att ha bäst förutsättningar att lyckas i rollen som supporttekniker ser vi att du har en relevant gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och att du har en förståelse för hårdvara, operativsystem och molntjänster. Det är också viktigt att du kan arbeta i Microsoft och Office. Har du erfarenhet från liknande tjänst eller support sen tidigare är det meriterande.

Skallkrav
- Gymnasial utbildning
- Svenska i tal och skrift
- Förståelse för hårdvara, operativsystem och molntjänster
- Erfarenhet av arbete i Microsoft och Office

Meriterande
- Högskole-/YH utbildning mot IT
- Erfarenhet av support

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Göteborg

Ansökningar behandlas löpande, sök redan idag!

TillsvidareanställningHyr/rekryteringGöteborgHeltidData, IT
Ansök

Ansök senast:2019-06-29

Tipsa