Driftingenjör till spännande bolag i Stockholm sökes!

AnsvarigEkaterine De La Hozekaterine@framtiden.com

Är du intresserat av att arbeta i en spännande och dynamisk bransch med erfarna och kompetenta kollegor? Vill du arbeta med samhällskritisk infrastruktur där varje sekund gör skillnad?
Är du innovativ och gillar att tänka nytt?
Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba på NOC (Network Operation Center) det vill säga övervakning av tekniska system.
Rakel används av alla blåljusmyndigheter i Sverige och är en förutsättning för att trygga säkerheten i hela landet. Rakel måste därför fungera året runt, dygnet runt och i storm så väl som i solsken.
Tillsammans med din grupp kommer du arbeta med att säkerställa funktionalitet och kvalitet i Rakelnätet.

I rollen som driftingenjör kommer du tillsammans med dina kollegor felsöka och fel avhjälpa av Rakelnätet och dess utrustning, du kommer att jobba delvis i utvecklingsprojekten och bevaka Rakel NOC's intressen samtidigt som du avlastar projektet.

Om företaget

Kunden är ett företag som erbjuder säkra, stabila och robusta tjänster inom kommunikation till både privata och offentliga organisationer. Företaget når hela Sveriges befolkning och äger samt ansvarar för de rikstäckande robusta marknätet för tv, radio och kommunikation.

Din profil

För att kunna passa in i rollen som driftingenjör bör du ha:

• Högskoleutbildning inom IT/telekommunikation eller på annat sätt uppnådd kompetens i ämnet.
• Har flera års erfarenhet från liknande jobb med inriktning telekommunikation, mobila nät eller datanät.
• Du ska kunna läsa och tolka teknisk dokumentation på såväl svenska som engelska och omsätta detta i praktiken
• Svensk medborgare
• Svenska i tal och skrift
• Är ansvarstagande för helheten och har förmågan att se var din insats behövs och även agera i samma syfte.

Vi lägger stort vikt på din personlighet, du är en person med god kommunikativ förmåga som kan knyta ihop teori och praktik. Du är lyhörd. serviceinriktad och har en professionell framtoning i dialog med kund. Vidare är du en person som gillar att ta ansvar och bidrar till gruppens utveckling, du förstår vikten av ett väl fungerande samarbete och värnar om att skapa en god stämning på jobbet.

För anställning krävs godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen.

Om oss

På Framtiden kommer du att jobba i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Det är med glädje vi nu även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi har blivit utsedda till National Champion vilket innebär att vi ska representera Sverige på European Business Awards 2016/17 (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges 3:e Bästa Arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag!

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas och göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag m.m.
Vi finns idag på sju orter i Sverige samt i Oslo. Vi har ca 200 medarbetare, men strävar mot ytterligare expansion!

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar glädje, enkelhet och kör, vilka sammanfattar vår företagskultur. Vill du få en känsla för oss?

Välkommen med din ansökan!

Villkor

Arbetstider: 3 skift 07–16, 14–22, 22–07 man jobbar 36,5 timme i veckan men fördelat på dygnets alla timmar i ett rullande schema på 7 veckor.
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

TillsvidareanställningRekryteringStockholmHeltidIngenjörsyrken
Ansök

Ansök senast:2019-01-29

Tipsa