Brandingenjör sökes!

AnsvarigMedina GrozdanicMedina.g@framtiden.com

Söker du en arbetsplats där du får möjligheten att ta ett kliv framåt? Är du en person med ett stort driv och vill vara med att påverka vid uppstarten av ett nytt företag? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
- Arbeta med brandprojektering på hög nivå
- Se över brandskydd på byggen och se till att de är rätt dimensionerade
- Skapa objekt i revit och tekla
- Hålla regelbunden kontakt med kunder
- Till en början kommer du genomgå en introduktion där du blir tilldelad en mentor.

Om företaget

Vår kund är ett konsultföretag inom byggsektorn. De förstärker genom hela byggprocessen, från den allra första tanken på en byggnad tills den är besiktad och klar. Om du vill arbeta på ett företag som har högt i tak och där du har stora utvecklingsmöjligheter är detta rätt företag för dig. Företaget håller på att expandera och idag finns det tre bolag i koncernen. Du kommer att ha en viktig roll i uppstarten av det nya företaget och hur det utformas.

Din profil

Skallkrav:
- Brandingenjörsexamen
- Svenska i tal och skrift

Meriterande:
- B-körkort
- Erfarenhet från byggbranschen
- CAD-vana
- Vi ser gärna att du som söker är nyutexaminerad brandingenjör

Den här tjänsten passar dig som vågar kliva fram och ta för dig. Du ska ha en drivkraft framåt då du kommer att vara en del av ett nytt företag. Vi ser gärna att du som söker är kommunikativ och serviceminded samt har ett brinnande intresse för branschen.

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 8-17
Placering: Örebro

Urval sker löpande, skicka din ansökan redan idag!

TillsvidareanställningHyr/rekryteringÖrebroHeltidIngenjörsyrken
Ansök

Ansök senast:2019-06-06

Tipsa