Så fungerar det

Genom att låta Framtiden hjälpa dig med rekryteringen kan du vara trygg och säker på att vi alltid genomför unika sökningar för att hitta rätt kandidat för just dig. Nedan ser du hur processen ser ut för vi ska hjälpa dig hitta just denna kandidat.

Processbild så här fungerar vår arbetsmodell

1 Behovsanalys & Tidplan

Tillsammans går vi igenom er situation och tar reda på vad ni behöver. Vi enas om de praktiska detaljerna i processen som behövs för att komma vidare.

2 Kravspecifikation

Nästa steg är att du får träffa och lära känna vår personalansvariga som gör sitt yttersta för att förstå dig och ditt företags behov och få kunskap om vad du söker för att kunna starta rekryteringsprocessen. Därefter är det bara för dig att luta dig tillbaka och låta Framtiden göra jobbet.

3. Annonsering & Sökning

Nu börjar sökandet efter rätt kandidat. Vi annonserar och marknadsför tjänsten i flertalet kanaler och annonsbanker. Din personalansvariga söker aktivt i vår databas, via sociala medier, i kontaktnät, på universitet med mera.

4 Urval, Intervjuer & Referenstagning

Den personalansvariga går igenom alla tänkbara kandidater, gör urval, intervjuar och gör en referenstagning. Mycket tid läggs ned för att hitta rätt kandidat för just din tjänst.

5 Presentation & Val av kandidat

Nu presenteras den bästa kandidaten för dig. Den personalansvariga är med hos er vid intervjutillfället för att höra dina synpunkter, och tillsammans med er ta beslut om detta är rätt kandidat för er eller ej.

6 Start av uppdrag

När du valt en kandidat startar kandidaten som uthyrd konsult hos er.

7 Uppföljning

Framtidens uppdrag slutar inte när din konsult gör sin första dag hos dig. Vi genomför regelbundna uppföljningsmöten för att säkerställa att både du och konsulten är nöjda. Kvalité från början till slut!

Som kund till oss hyr du professionella Unga Talanger. Vi matchar ditt behov med rätt person. Fyll i ditt namn och e-postadress om du vill veta mer så kontaktar vi dig.

Läs mer

Vanliga frågor

På framtiden.com använder vi kakor (cookies) för att vår webbplats ska fungera på bästa sätt.
Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Läs mer om cookies